Operaatio vartalo!

Mulla on siis käynnissä operaatio vatsa kiinteäksi. Sain parilta ystävältäni, jotka ovat jo pitkään harrastaneet liikuntaa ja kuntosalia ohjeet miten saan itselleni ihanan vatsan. Eilisen harjottelun jälkeen näkee kyllä miten lihakseni ovat aivan täysin retuperällä. Vatsa on ihan kipeänä vaikka venyttelin kunnolla. Olen antanut itselleni ensi kuun loppuun asti aikaa onnistua tavoitteessani. Laitan tähän postauksen kuvan nyt lähtötilanteesta sekä minkälaiseksi vatsani haluan. Tuo on juuri tuollainen ihana pyykkilauta, eikä liian lihaksikas. Täydellinen siis!

Kiitos teille kaikille hyvistä vinkeistä koiran kanssa. Meillä oli koko eilisen illan/yön ajan koiran kakkaamis operaatio päällä. Operaatioita siis kevään aikana riittää. Eräs neuvo oli ylitse muiden, jonka avulla Mentor on tänään tehnyt tarpeensa (paitsi pissat, joista ei ilmota) ulos. Aina kun siis yrittää mennä kakkaamaan otan Mentorin syliin sanon kakalle ja vien ulos. Tulosta tuli nopeasti, eikä oo enää kakkoja sisälle tehny tänään. Tätä rataa kun jatketaan, niin kohta ollaan jo sisäsiistejä kakkaamisen kohdalla. Vinkkejä voisi antaa vielä siihen miten saisi pissaamaan ulos. Tosiaan ei siis ilmoita ollenkaan kun on hätä. Saattaa vaan kävellä ja yhtäkkiä rupee lorisemaan.

Tässä on lähtökohta ja haluttu lopputulos!

Kommentit

 1. Aikasempien koira-aiheisten postausten yhteydessä sait aika paljon neuvoja liittyen sisäsiisteyteen. Eikö niistä mikään ollut toimiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vinkki toimi, että aina kun yrittää käydä tarpeilleen ottaa syliin ja vie ulos. Mentor ei ollenkaan ilmoita vaan pissahädästä.

   Poista
  2. Kyllä se alkaa ilmoittamaan kunhan oppii ensin pissaamaan sinne ulos. Tällä hetkellä asia vain on mieltynyt niin päin, että pissapaikka on sisällä. Eihän se nyt silloin tajua pyytää ulos jos pissattaa vai mitä luulet?

   Poista
  3. Pitää vain muistaa, että sisäsiisteys ei ole nopea homma. Kyllä me vielä pissapaikkakin opitaan ulos!

   Uskoisin ulospissauksen helpottuvan kun alkaa tuolla noi merkkaamiset?

   Poista
  4. Ei kyllä helpotu. Voi olla, että sitten se vasta sisälle pissiikin, kun se on sitä reviirin "sisäpiiriä". Jos se taas alkaa merkkailla sisälle, ei se opi pyytämään ulos hädän hetkellä, koska sille tulee harvemmin varsinainen hätä. Merkkaamista varten kun koiralla ei tarvitse olla pissahätä, riittää, että jonkun verran on "varastossa".

   Murrosiässä eli merkkailuja aloittaessaan koira oppii myös jullittelemaan vastaan. Suositan siis, että pyrit saamaan opetuksen ainakin hyvälle mallille, ennen kuin koiran murrosikä tulee!

   Poista
  5. Kyllä nyt kesällä rupeaa tuo pissaaminen onnistumaan kun ilmat lämpenee ja sitten ollaan ulkona vaikka koko päivä ja yö!

   Poista
 2. Kyllä sulla on muutenki hyvä vartalo nyt lähtökohtana, ehkä jopa yhtä hyvä kuin haluttu lopputuloskin!

  VastaaPoista
 3. Kun sulla on aina näitä hyvä vartalo-juttuja niin tuli mieleen että mitä mieltä oot ylipainosista ihmisistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samanlailla ne on ihmisiä kun kaikki muutkin. Jokanen päättää itse omasta ulkonäöstään, eikä ihmisiä saa arvostella mun mielestä ulkonäön perusteella =)

   Poista
 4. ootpas sie hoikka :D!

  Psstt... kirjota vähän enemmän muustakin kuin siitä siun koirasta... :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dieetti on toiminu. Kuulemma miehelle ei saa tiimalasivartaloa, mutta mulle sellane näköjää tuli. Rinnanympärys ja lantio on molemmat 90cm ja vyötärö 78cm. Mun mielestä se on jo melko tiimalasi :D

   Kirjotan blogissani siitä mitä elämässäni tapahtuu. Tällä hetkellä koiran koulutus on melko suuressa osassa elämääni tässä pentu vaihessaa. Kyllä ne tossa ajan myötä vähenee.

   Poista
  2. Miehelle ei fysiologisista syistä yleensä tule tiimalasivartaloa eikä kuulukaan tulla, tästä pitävät huolen hormonit ja niille eroille on täysin loogiset/tarpeelliset syyt jos luontoa katsellaan. Naisen lantio on leveämpi myös luista, toki pakaroihin ja reisiin kertyy hieman eri tavalla rasvaakin kuin miehillä, mutta (yleensä) suurin osa erosta johtuu luiden hieman eri muodosta ja asennosta. Leveämpi lantion luusto edesauttaa synnytystä (vauvan täytyy tulla lantioluiden "läpi" ulos) ja rasvakerros on ammoisina aikoina ollut tärkeä sekä äidin että lapsen selviämisen kannalta synnytyksen jälkeisinä aikoina ja toki myöhemminkin. Siis kun äiti ei ole ollut välttämättä vielä täydessä kunnossa hankkimaan ravintoaan ja pieni vauva on kuitenkin ollut täysin riippuvainen äidin tuottamasta ravinnosta. Nykypäivänä tietenkään vastaavia tarpeita ei enää ole, mutta nykyaika on kestänyt niin minimaalisen hetken ihmisen historiassa, että rakennumme edelleen suurinpiirtein samoin kuin aina ennenkin. Miehellä ei sukupuolirasistisesta luonnonlaista johtuen ole ollut eikä ole vieläkään tuollaista vastuuta uuden elämän alussa, joten olisi turhaa tuhlata miehistä potentiaalia sellaiseen mitä ei tarvita. Miehellä on vastavuoroisesti myös hienoisia eroja ylävartalon luustossa ja varsin paljon suurempia eroja lihasten muodostumisessa hartioihin, rintakehään ja olkavarsiin. Erot luustossa ovat hyvin pieniä, mutta yleensä myös synnyttämättömän naisen luurangon pystyy erottamaan miehen luurangosta juurikin lantion perusteella. Lihaksia pystyy tarmokkaalla harjoittelulla kuka tahansa kasvattamaan suurinpiirtein mihin tahansa, mutta varsinkin teini-iässä yleensä näkyy omansalainen spontaani sukupuolelle ominainen kasvu, oli se sitten rasvan kertymistä rintoihin ja pakaroihin tai hauiksen kasvaminen ja hartioiden leventyminen "tekemättä mitään". Hormonit vaikuttavat jatkuvasti, koko elämän ajan paljon lihasten ja rasvan kertymiseen, eikä vähiten siihen mihin kohti ruumista ne helpoiten kertyvät. Sen takia hormonihoidoilla voidaan muuttaa ulkoista olemusta niin radikaalisti, luustoon ne eivät tietenkään vaikuta niin voimakkaasti ja jo muotoutuneen aikuisen luurangon muutokset ovat melkolailla mitättömiä.

   Sinuna en kehuskelisi välttämättä leveällä lantiolla, se kun todennäköisesti tarkoittaa sitä, että sinulla on vain hormonihäiriö ja liikaa estrogeenia (tunnetaan myös kansanomaisesti nimellä naishormoni). Eikä pelkästään nyt, vaan näin ollut koko kasvuikäsi kun kerta luustosi(kin) on muodostunut naismaiseksi. Todennäköisesti häiriö on alkujaan tapahtunut jo äitisi elimistössä sinua odottaessaan. Sinällään on väärin pistää luonteenpiirteitä fysiologisten häiriöiden piikkiin, mutta tämä selittää varsin klassisesti oppikirjan mukaan myös sen, miksi olet aina ollut vähän vähemmän tavanomainen poika.

   Poista
  3. Mun mielestä toi on vaan hyvä asia ;)
   Mun mielipide on, että ennemmin hormoonihäiriö kuin tasapaksu vartalo :D

   Poista
  4. Hyi, jotenkin tuli tosi ällöttävä olo tuosta pitkästä pseudotieteellisestä sepustuksesta. Älä nyt hyvä mies usko, että lantiomallisi olisi jonkin häiriön tuotetta. Tuo kirjoittaja ei tiedä hormonitoiminnasta mitään tai ainakaan ei tuo sitä tuossa esiin.:D

   Poista
  5. En mä tosissani otakkaan. Mulla mitään hormoonihäiriötä ole. Mun mielestä ei vaan kannata lähteä kinastelemaan kun itse tietää itsestään kaiken parhaiten. Huumorilla kun ottaa tollaset väitökset niin elämä on paljon helpompaa ja hauskempaa ;D

   Poista
  6. Mun mielestä toi ei kyllä vielä kovin tiimalasi ole. Omat mitat on 92-64-95, noita lukuja väittäisin enemmän tiimalasiksi... :)

   Poista
 5. Koirat on yksilöitä siinä missä ihmisetkin. Joku koira voi oppia sisäsiistiksi jo 10-viikkoisena, joku paljon myöhemmin ja joku ei koskaan. Oma koirani oppi täysin sisäsiistiksi vasta 1-vuotiaana, tosin uskon että pentuiässä kärsityt virtsatieinfektiot hidastivat oppimista.
  Kärsivällusyyttä vaan, Mentor vaikuttaa fiisulta pojalta, joten eiköhän kyllä opi:) ja eiäinlääkärultäkin kannattaa tiedustella, voit saada hyviä vinkkejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksu on... Tajus jo mistä kakkaamisen kanssa oikein on kyse =)

   Kesän alussa aattelin viedä Mentorin lääkärintarkistukseen, vaikka sillä mitään vikaa ookkaan. Leikkii tosi paljon, riehakas, pirteä ja ruokahalu on sellanen, että söis kaikki mitä vaa sille antais :D

   Poista
 6. chio petri.
  Liikunnan ammattihenkilönä annan vinkin: Ei riitä kuukaus että saat litteän vatsan tai ylipäätään sixpäkkiä näkyville :D anna aikaa itsellesi 3kk ja vähintään 6krt viikossa salia niin sitten ehkä ja silloinkin pitää painaa verenmaku suussa. mutt kyll se siitä.
  Koiran kanssa vinkki koska itse omistan dogo argentinon:
  Ota ny helvettiin ne paperit sisältä minne koira pissaa!!! SUoraan ulos vaan.
  ylipäätään tyhmää opettaa koiraa kuselle paperille koska ei se sieltä koiran päästäkään opittu tapa helpolla unohdu.
  Ja joka helevetin väliin roudaat vaan pennun ulos. kun se on syöny/juonu/leikkinu/hyppiny/syöny luuta yms.... aina.
  meillä mentiin 3kk ulos 37krt parhaimmillaan päivän aikana ulos.
  sellasta se koiran kanssa on. lycka till.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luulis ens kuun loppuun mennessä jotakin tuloksia tulevan. Mulla ei oo läheskään mitään rasvaa enää vatsassa. Löysää ihoa senkin edessä. Löysän ihon kiinteytyminen on tällä hetkellä se tärkein mulle.

   Ensi viikolla teen suursivouksen kaikilla super desifioivilla pesuaineilla, että hajut saa pois. Sitten otan paperin pois. Yöksi ja kun lähden pois aijon laittaa paperin.

   Poista
  2. No onpas siinäkin melkoinen "liikunnan ammattihenkilö" :DD.. Mites noi lepopäivät?

   Onnea Petri tavoitteesi saavuttamiseen, kyllä kuukaudessa ehkä jotakin pientä saa aikaiseksi, mutta älä odota liikoja :).. Sitäpaitsi sun vatsa on jo nyt mun mielestä kiva!

   PS: Mentor on ihana <3

   Poista
  3. No ei mulla mielessä mikään suuri olekkaan. Ihan vain kiinteyttä. Kuten jo sainoi, niin rasvaa mun vatsassa ei enää niinkään ole. Löysää ihioa enimmäkseen kun laihutin sen 20kg niin lyhyessä ajassa =)

   Ja Mentor on ihana <3
   Seuraa mua aina kuin takiainen ;D

   Poista
 7. Sullahan on jo tommoneb vatsa!!! :)

  VastaaPoista
 8. Ostappas eläinkaupasta(musti ja mirri) pissa pois-pesuainetta.sillä lähtee kaikki hajut,desinfioivalla ei välttämättä :) meillä ainakin tehosi eikä koira ruikkinut enää samaan paikkaan koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä autto tämä kans kissojen kanssa :)

   Poista
  2. Hyvä tietää! Toimisiko myös jos matot pesis sillä? Asunto näyttää KAUHEELTA ilman mattoja!!!!

   Poista
  3. Meillä auttoi kustuihin paikkoihin uudelleen kustemista ehkäisevänä feliwayferomoni suihkepullosta. On myös koirille mutta eri nimellä. Saa apteekista ja eläinkaupoista.

   Poista
  4. Matot on tosi pahoja. Jos niihin tulee pissajälkiä niin niistä herkästi muodostuu samointein merkkauspaikkoja. Itselläni on vanha dominantti narttukoira joka merkkailee (kyllä, nostaa koipeakin kyykätessään), hälle on jotkut tietyt matot ja tietyt kohdat niistä matoista sellaisia joille käy lirauttamassa. Muutoin on täysin sisäsiisti ja jos nuo ongelmamatot poistaa, niin sisälle liruttelu loppuu. Näin on ollut aina ja varmaan tulee olemaankin hänen päiviensä loppuun asti.

   Ainoa valitettava puoli on se, että me emme ole saaneet näistä tietyistä matoista pesemällä tätä merkkaustarvetta pois. Eli onpa muutama kalliimpi pesty/pesulassa pesetetty ja puhdas matto rullalla odottamassa niitä päiviä ettei koiraa enää ole. Olemme kokeilleen jonkun tällaisen maton kanssa useampaankin kertaan, mutta kun ei niin ei. Matto kun tulee mukamasten pestynä lattialle niin merkkaaminen alkaa, matto poistetaan ja merkkailu loppuu. Hankalaa :(

   Ainoa mitä itse osaisin suositella on mattojen poistaminen siksi kunnes koira oppii sisäsiistiksi kokonaan. Eli pahimmillaankin vain muutamaksi kuukaudeksi. Ja sitten kun koira osaa olla pissimättä sisälle, niin matot voi taas palauttaa lattialle pestyinä ja hajunpoistajilla käsiteltyinä. Jos ilman mattoja oleminen on ihan mahdotonta, niin kannattaa hankkia jotain halvempia mattoja ja heittää ne vaikka roskiin sitten kun sisäsiisteysopetus alkaa kantaa hedelmää. Tai lahjoittaa pesun jälkeen pahaa aavistamattomille kavereille tms.. Ja pitää toki siinä välissä pieni matoton aika (2 viikkoa riittänee?) ja katsoa, että koira tosiaan ON sisäsiisti.

   Poista
  5. Meillä alkoi uudestaan siistiksi opettelu kun matot tuli takaisin lattioille pentuajan jälkeen :/ Lattioille ei tehty mutta matolle kyllä.Pissa pois-aineella minä ainakin pesin maton ja sohvan eikä menneet pilalle :) Mut kantsii koklata sellaiselle alueelle rt jos ei sit käykkään joka tekstiilille :)

   Poista
  6. Mä en kyllä matoista luovu. Ennemmin hankaan niitä sitten kerran päivässä :D

   Poista
  7. Niin teen minäkin :P

   Poista
 9. Valitettavasti kuukaudessa ei kerkeä tulla vielä näkyviä tuloksia, ainakaan noin isoja. Mä oon ite laiha, vatsassa ei oo juuri yhtään rasvaa eikä löysää ihoa. Tammikuussa otin tavoitteeksi tehdä vatsalihasliikkeitä joka toinen päivä kesään asti. No jaksoin ahertaa vatsalihasten parissa noin kolme kuukautta, ja todellakin näkyi jo selvä ero, mutta sixpäck ei ollut vielä läheskään muodostunut. Ja oon itekki siis poika. Tämäki on varmaan aika henkilökohtaista, joillaki tulee tuloksia nopeammin kuin toisilla. Sulla saattaa kestää tavallistakin kauemmin löysän ihon takia, sillä löysää ihoa on periaatteessa mahdoton kuntoilemalla saada pois, ellei kasvata sitä lihasmassaa ihan jättimaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miltä näyttää kuukauden päästä. Eiköhän aika litteä ja kiinteämpi vatsa ole jo silloin =)

   Poista
 10. Näkyy ihanasti tuossa kuvassa miten Mentorin häntä on ihan eri värinen kuin muu turkki :) Söpön näköinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mentorilla on mustaa vain kuonossa ja hännässä =^_^= ;D <3

   Poista
 11. Hyvä tavote sulla kropan suhteen! Liian lihaksikas vartalo on ruma, mutta sopivasti timmi on just upein. Tsemppiä treeniin, muista ettei tulokset näy hetkessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tykkää liian lihaksikkaasta. Se ei vaan ole enää hyvännäköistä mun mielestä.

   Poista
 12. Meillä auttoi koiran sisäsiisteyskasvatuksessa aikanaan "pispis"-käsky :D Kuulostaa omituiselta, mutta homma toimi niin, että esimerkiksi iltapissareissun aikana tuota käskyä toistettiin ja kun koira pissasi, se palkittiin vuolailla kehuilla ja mahdollisesti jollain namilla. Vastaavasti sisälle pissaamisesta tietysti toruttiin välittömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen niin jos koira tekee pissat tai kakat pois, niin en huomio koiraa. Pesen pois jollain vahvalla pesuaineella hajut jne.. pois ja kun oikeeseen paikkaan pissaa/kakkaa niin järjestän ah/hd kohtauksen :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?