Haastattelu Etelä-Saimaaseen!

Tänään oli taas vaihteeksi aikainen herätys. Heräsin jo 08:00 aikoihin laittautumaan. 11:00 oli haastattelu Etelä-Saimaaseen. Vielä en kerro mitä juttu pitää sisällään, mutta muotiin ja vaatteisiin liittyy. Lauantaina tulee vielä kuvaaja kotiini kuvaamaan minua. Juttu menee muistaakseni sunnuntaina painoon. Ilmoitan sitten blogissa kun kyseinen artikkeli on julkaistu.

Haastattelun jälkeen menin pitkästä aikaan käymään Lappeenrannan kierrätyskeskuksessa. Olen löytänyt sieltä kymmeniä kertoja merkkivaatteita pilkkahintaan. Paras löytöni sieltä tähän mennessä on Guessin laukku tai Lacosten kengät. Tällä kertaa tosin en löytänyt mitään. Kävin myös ostamassa Mentorille muutaman purkillisen shamppoota. Huomenna lähden bilettämään ja viikonlopun aikana ilmestyy sitten kyselypostaus. Pysykää siis kuulolla!


Kommentit

 1. hui että kun näytät hyvältä tuossa kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kevät ja koiran kanssa juoksu/lenkkeily on tehnyt hyvää =)

   Poista
 2. Olemuksesi on jotenkin raikkaampi ja ryhdikkäämpi kuin parisen kuukautta sitten. Taidat voida nyt paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Fyysisesti voin nykyään paremmin kun turhat kilot karistettu ja lenkkeily aloitettu koiran kanssa ahkerasti. Sellanen talvinen ''masennus'' (lue saamattomuus) on lähtenyt menemään :D

   Poista
 3. Mikä Lumia (?) tuo sun puhelin on, ja eikö sulla ole enää sitä iPhonea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hajua. Toi on Nokia Lumia muuta en tiiä :D

   Poista
  2. Näyttäs olevan Lumia 820. :)

   Poista
 4. Munkin on pakko kyllä myöntää, että vaikka en jaa näkemystäsi miehelle sopivasta ulkonäöstä niin näytät kyllä hyvältä ja tosi freesiltä. Näytät 100% paremmalta kuin vielä viime vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestä ei saa lokeroida miltä kenenkin pitää näyttää. Ja kiitos paljon <3

   Poista
 5. Näytät todella hyvältä petri! olet tainnut löytää tyylisi =)

  VastaaPoista
 6. Näytät Petri todella hyvältä tuossa ylemmässä kuvassa! Annat hienoa esimerkkiä nuorille, että jokainen saa ja pitää olla juuri sellainen kuin haluaa. Se on todella tärkeää ja uskon että annat rohkeutta monille. Jatka samaan malliin! :)

  -Blogisi seuraaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja jokaisella on oikeus olla oma itsensä <3

   Poista
 7. Hei Petri. Itsekö onnistuit laihtumaan? Minulla on ensi viikolla aika personl trainerille, jonka kanssa teemme kunto-ohjelman. Hinta 90 euroa tai 200 euroa. Mutta eihän omalle terveydelle/ulkonäölle voi laittaa hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laihdutin ihan vain ruokavaliolla ja itsekurilla. Tuolta reunasta löytyy sellainen aihealue kuin ''Laihdutus''. Klikkaa siitä ja löydät kaikki laihdutukseeni liittyvät postaukset =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?