Farmi- en lähtenyt mukaan!

Tulevan kesän lopussa aletaan kuvaamaan Farmi- nimistä tv-formaattia. Minulla olisi ollut mahdollisuus päästä mukaan kyseiseen tv-ohjelmaan. Minun piti tehdä iso päätös tämän kanssa. Minulla oli kolme eri vaihtoehtoa, joista kerron nyt teille.

Ensimmäinen vaihtoehto olisi ollut, että en olisi ottanut Mentoria itselleni. Nyt noin kuukauden yhteiselon jälkeen en voisi edes kuvitella tätä vaihtoehtoa. Alusta alkaen en ottanut tätä edes huomioon kun Mentorin internetistä löysin. Mentor on kyllä sellainen valopilkku elämässä, että ei ole toista samanlaista.

Toinen vaihtoehto oli ottaa Mentor ja hommata hoitopaikka kuvausten ajaksi. Tämä olisi ollut kaikista huonoin vaihtoehto koiran psyykettä ajatellen. Farmin kuvaukset kestävät kuitenkin yli kuukauden ajan. Tämä vaihtoehto ei siis tullut kyseeseen koiran hyvinvointia ajatellessa, joten minun täytyi siis vain tarttua viimeiseen vaihtoehtoo.

Kolmas ja viimeinen vaihtoehtoni oli jättää menemästä mukaan kyseiseen tv-formaattiin, enkä kadu päätöstäni ollenkaan. Elämä on muuttunut Mentorin tulon myötä todella radikaalisti hyvässä mielessä. Mentor on saanut minut asettumaan hiukan aloilleni, enkä ole koko ajan menosaa ympäri Suomea bilettämässä ja matkustelemassa. Kuntoiluni on lisääntynyt lähes 100%. Ennen Mentoria en liikkunut kuin kauppaan ja shoppailemaan. Nyt käyn useasti päivässä koiran kanssa kävelyllä, juoksemassa ja leikkimässä ulkona. Juoksemista Mentor rakastaa yli kaiken. Siksi käymmekin useasti viikossa sellaisessa aidatussa paikassa, jossa Mentor saa juosta niin paljon kuin vain ikinä haluaa. Tänäänkin oltiin siellä muutaman tunnin ajan. Mentor vaan juoksi ja leikki koko ajan. Ei ollut hetkeäkään lepoa. Nyt illan oonki saanu olla rauhassa koneella kun Mentor on niin väsynyt ja kävi jo nukkumaan. Itsekkin pitäisi kohta jo sänkyyn kömpiä. Olen viimeisten päivien aikana saanut aikaseksi mennä nukkumaan vasta joskus aamulla. Minä vain istun koneella tehden kaikkia juttuja, enkä huomaa ajan kulua ollenkaan.


Kommentit

 1. "sellaisessa aidatussa paikassa..." ettet vaan koirapuistoa tarkota? :) Mut juu, hyvin valitsit vaihtoehdoista ja oot kasvanu ihmisenä tosi paljon! :) On muuten aika sulonen tapaus tuo Menthor :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo koirapuisto... Sellane jääkiekkokaukalo.
   Mentor on tosi sulonen <3

   Poista
  2. Tiesitkö, ettei jääkiekkokaukaloissa saa ulkoiluttaa koiria? On tullut kysyttyä aikoja sitten Lappeenrannan kaupungilta!

   Poista
  3. Siellä kaikki muutkin koiriaan käyttää. Välillä pitää odotella omaa vuoroaan siinä kaukalon reunalla ;

   Poista
  4. Lisäksi koko kyseisellä alueella ei ole myöskään kieltomerkkiä.

   Poista
  5. Treenasin itsekin koirani kanssa syksyllä jääkiekkokaukalossa niin kauan kunnes sinne ilmestyi kieltomerkki ;) Saanen kysyä millä kaukalolla mahdat käydä?

   Poista
  6. Tuskinpa kukaan siihen kuolee, jos siellä koiraa ulkoiluttaa :D kunhan ei tee tarpeitaan sinne, vaikka ruikkiihan nuo ihmisetkin minne sattuu ;)

   Poista
  7. Niinpä ei kukaan siihen kuole. Mentor tosiaan ei vielä osaa pissata ulos (aamupissat välillä tulee ainoastaa ulos vasta) ja kakkaa vaan tiettyyn kohtaan mein talon lähellä. Tuolla me harjotellaa vaa ulkona ilman hihnaa olemista sekä paikka ja tänne käskyjä. Sitten myös leikitää. Aina on joku lelu mukana, joka pitää heittää nii pitkälle ku pystyy ja Mentor juoksee perään :D

   En kerro missä käyn. Joku hullu stalkkeri käy pystyttää kuitenkin kieltomerkin ja sit mun pitää alkaa rakentaa omaa kaukaloa. Tosin saattaisin käydä siellä merkeistä huolimatta. Se ei tosiaan ketään tapa :D

   Poista
  8. Ei se minunkaan mielestäni ketään vahingoita ;) Suosittelen muuten, että siirrät harjoittelun välillä muualle, koska mitä useammassa paikassa on treenattu, sitä enemmin voit koirasi taitoihin luottaa ;)

   Poista
  9. Mene mieluummin vaikka metsään jonnekin lenkkipolulle opettamaan koiraa kuin sinne jääkiekkokaukaloon. Tai mene vaikka koirapuistoon, sinne minne koirat kuuluvatkin.

   Poista
  10. Jääkiekkokaukalo on paras. Iso alue, tasainen maasto ja ei häiriötekijöitä koulutuksen alkuvaiheessa =)

   Poista
 2. Kaikista sun hiustyyleistä toi nykyinen sopii sulle kaikkein parhaiten! Ja kypsä päätös, kun jätit menemättä tohon Farmiin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Se tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta. Asia olisi ollut toinen jos en olisi ollut pitkään harkinnut koiran ottamista.

   Poista
 3. Ihan uskomatonta miten paljon oot muuttunut tänä vuonna ja siis pelkästään parempaan suuntaan! oot nykyisin ihanan raikkaan ja hyvinvoivan näkönen ja sun juttuja on ilo lukea :)

  VastaaPoista
 4. Herrane aika ku sie oot laihtunu! Oikeesti oon tääl silmät iha soikeena, ku viimeeks oon lukenu siun blogia varmaan puol vuotta sitten :D Onneks olkoon ja tsemppiä jatkollekkii!=) Mut miten oot onnistunu laihtumaan noi paljo, tai ihan vaan perus liikunta vai mitäs mitäs? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on sitä painoi 20kg lähteny pois ja tosi ihanaa kun eksyit taas mun blogiin. Laihdutuksestani olen tehnyt postauksia, jotka löydät täältä: http://petripenna.blogspot.fi/search/label/Laihdutus

   Poista
 5. Olen lukenut blogiasi reilu puoli vuotta ja olet nykyään kuin eri ihminen! Vau mikä muutos! :) blogiasi on nykyään todella mukava lukea.

  VastaaPoista
 6. Ei nuihin televisio-ohjelmiin yleensä tuosta noin vaan MENNÄ...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?