Stailausta niiteillä!

Vihdoin sain aikaiseksi noudettua ystävältäni nuo niitit ja pääsin takin kimppuun. Niittien farkkukankaasta läpi laittaminen oli paljon työläämpää kuin ajattelin ja niitit piti saada vieriviereen samaan linjaan. Niittejä sijoitin kaulukseen. Halusin rokkimaisemman farkkutakin ja aluksi olin ajatellut laittaa tuon koko kauluksen täyteen niittejä. Kun yksi rivi oli laitettu, niin pidinkin takista tuollaisenaan. Olisi todennäköisesti tullut liian rokkimainen jos olisin kauluksen laittanyt täyteen. Täydensin nuo kulmat vielä muutamalla niitillä ja sitten kaulus olikin jo valmis. Takki ei kuitenkaan näyttänyt vielä tarpeeksi hyvälle ja mietin mitä muuta siihen laittaisin. Sitten tajusin taskuissa olevat läpät ja laitoin niihin pari riviä niittejä.

Niittejä jäi paljon yli ja mietin mitä niillä voisin tehdä. Sitten muistin kengät, joihin aloin olemaan kyllästynyt ja hain ne kaapista. Niihin asettelin niittejä, mutta en kokonaan täyteen. Näistä halusin nimittäin takkiin sopivat kengät ja jätiin niitit kuin niiden laittaminen olisi jäänyt puolimatkaan. Liimasin kenkään myös tuollaisen hihamerkin, jossa lukee ''FUCK YOU'' Tuo vähän asennetta minun mielestä kenkiin ja sopii Cybershopista ostettujen musta-valkoisten nauhojen kanssa yhteen. Kenkienkin jälkeen niittejä jäi reilusti pussiin. Pitää katsoa mitä niiden kanssa keksisi lisää, mutta mitäs pidätte aikaansaannoksesta?

Kommentit

 1. On hiano takki!Hei paljon toi sun tatuointi maksoi?:)

  VastaaPoista
 2. petrii sulla on nykyää nii ihana tyyli !! (: rakastan !! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Tyylini on tällä hetkellä sellainen rokahtava, mutta ei liian rokkimainen. Niittejä, mustaa ja kirkkaita värejä =)

   Värit vain vähissä ja tuleva kuu on ''kaikki rahat laitan koiraan ja sen ruokiin ja tarvikkeisiin''- kuukausi. Toukokuussa sitten taas pääsen shoppailemaan =)

   Poista
 3. mikä koira sul o tulos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekarotuinen, josta kuvia edellisessä postauksessa =)

   Poista
 4. Takki on oikein kiva, mut kengissä tuo kangasmerkki meni ehkä "hieman" liioittelun puolelle. Tarkoitan ettei ainakaan minun silmääni näytä hyvältä.

  VastaaPoista
 5. Sun blogi on paljon kivampi, positiivisempi, värikkäämpi ja kiinnostavampi kuin Johtajan. Se vaan haukkuu kaikkia, kehuu itseään ja kantaa kaunaa. Ei ollu sun arvoinen mies lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Minulla ei ole mitään tarvetta haukkua muita tai kehuskella itseäni maasta taivaaseen. Se on hyödytöntä. Kyllä Jonissa omat hyvätkin puolensa oli, mutta niitä oli valitettavasti liian vähän.

   Poista
 6. Olet kyllä ihan komea miehenalku :) Niitit ovat näyttävä stailaustapa. Oletko koskan kokeillut samaa ihan tavallisilla napeilla? Sopii loistavasti juuri farkkutakkeihin ja farkkuihin. Mukavasti olet laihtunutkin, mitä nyt katselin vanhempia kuviasi! Onneksi olkoon. :) Muistathan syödä tarpeeksi vitamiineja, niin jaksat touhuilla pikkukoirasi kanssa. Koiruus on mahtava motivaattori ulkona liikkumiseen ja varmasti aikuisena tarvitsee pitkiä juoksulenkkejä. Mikään ei ole vapauttavampaa, kuin pitkä kävely/juoksulenkki ihmisen parhaan ystävän kanssa. Brandon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Jokapäivä käytän kaikkea ravintolisiä ja vitamiineja =)

   Poista
 7. Oot muuten todella ämmä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ämmistä pahin. Itse ämmien ämmä ettäs tiesit!

   Poista
 8. Kivat nuo kengät! Onko ne mitä materiaalia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on samaa materiaalia kuin esimerkiksi tennareissa on. Jotain kangasta siis =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?