Skumppaa & Monopolia!

Tänä aamuna olin reipas. Yleensä en koskaan liiku ulkona tavella, mutta nyt kävelin jopa huikeat reilu 1km. Kävelyn jälkeen päätin lähteä käymään Idalla ja siellä aikaa vierähtikin semmoiset 5-6tuntia. Kävimme yhdellä Idan lähellä olevassa pubissa, kokkasimme hedelmäsalaattia sekä pelasimme Monopolia skumpan kera. Perus normaali päivä tänään siis ollut. Huomenna menen laittamaan kirpparille kaikki tavarat alennukseen. En nimittäin halua ensimmäistäkään tavaraa raahata sieltä takaisin kotiin. Hintatasoksi jää joku pari euroa. Tosi halvalla siis saa kaikkia ihania vaatteita, joita on vielä jäljellä. Käykää katsomassa ja ostakaa haluamanne pois, mutta nyt rupean siivoamaan. Sunnuntaina tulee ''Viikonloppuni kuvina!''- postaus.

Olen ollut nyt kipeänä jonkun kolmisen päivää. Kurkku turvoksissa ja kipeä, kuume sahaa, nenä vuotaa sekä päänsärkyä jatkuvasta niistämisestä. En tosin anna sen vaikuttaa. Buranaa naamaan, suihkeita nenään sekä paljon kylmää juomista ja menoksi. Mulla oli sama tauti viime syksynä ja lääkärit ei saanu selville, että mikä tää oli/on. Verikokeet otettiin, nielunviljely ja mitä kaikkea muita kokeita tehtiikää. Mitään ei löytynyt, jonka vuoksi en ole nyt vaivautunut edes lääkäriin. Äiti on ollut alalla reilu kymmenen vuotta, joten mulla on ilmainen kotihoitopalvelu. Kurkku kun turpoo kiinni, niin äiti osaa onneks puhkasta kaulaan reijän ja laittaa hapen taas kulkemaan. Hah, noh vitsi vitsi. Äiti katto ja kurkku ei oo ku toiselta puolelta vähän turvoksissa enää, joten ei mitään hätää!

Kommentit

 1. Idalle terkkuja Akilta! (: Olipas teil kivan kuuloinen päivä aw..

  VastaaPoista
 2. Mikä on kirppispöytäs numero?

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä tosissasi laihtunut! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 18kg on lähtenyt kun vaa'assa viimeeksi kävin 2-3 viikkoa sitten =)

   Poista
 4. Mielenkiintoista, miten nopeasti olet muuttanut esimerkiksi julkisuuden suhteen mielenkiinnonkohteitasi! Vielä pari kk sitten, olisit ollut 100 prosenttisen varma tulevaisuudestasi julkisuudessa. Ainakin jollakin tasolla. Mutta tuo laihdutus ja onnistuneet tulokset, hienoa, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopea järkiin tuleminen ;DD
   Ja kiitos kehuista <3

   Poista
 5. Aivan ihana kissa tuossa kuvassa, onko kiltti, onko pentu vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltti pentu on. Idan kissa Tohelo, joka oli jonkin aikaa väliaikaisesti meillä (vanhemmillani).

   Poista
 6. mitä sun tukalle on tapahtunut :-O. Se oli tosi kiva aiemmin, nyt näyttää kuin sulla olisi päässä joku raato :-(((((((((((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita hiukset hyvin, suihkauta lakkaa ja mene ulos, jossa tuuleekin ihan sairaasti = tuo on tulos :D

   Arvaa ärsyttikö ku oli oikee vaivalla juuret tupeerannu ja silottanu päältä tasaseks. Kauhee työ turhaan.

   Poista
 7. Ei ihme että vähän turvottaa, jos mielestäsi kilometrin kävely on reippailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ironiaa hei :D
   Mut se on kyl totta, että talvella ulkona kävely noin paljon on mulle suoritus. En nimittäin liiku talvella ulkona kuin kotonta autoon, autosta kauppaan jne... Mä en siedä talvea, pakkasta jne... tippaakaan!

   Poista
  2. Mulla tosin on turvotus lähtenyt kun oon lopettanu melkeen kokonaan vaalean viljan syönnin ja alottanu tekee lihasliikkeitä =)

   Poista
 8. Jos vielä lopettaisit nuo "poseerausilmeet" kuvissa niin et näyttäisi niin oudolta niissä. Siitä suuta ei välttämäti kannata joka kuvaan väännellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän kaikista kuvistani, jotka julkaisen ja se on mielestäni tärkeintä =)

   Poista
 9. Vähän ohi aiheen mutta missä koulussa sä oot/ oot ollut? haitko nyt yhteishaussa jonnekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hain yhteishaussa kosmetologiksi, parturikampaajaksi sekä matkailualalle =)

   Poista
 10. Hahah tuo reiän puhkasu juttu! :DD Et uskokkaan miten paljon piristi haha :D siun blogi on muuttunu jotenkin parempaan suuntaan ja siusta on tullu jotenkin järkevämn oloinen, jos niin nyt voi sanoo :p - Miia

  VastaaPoista
 11. Varmaankin ihan tavallinen virustauti, itselläni ainakin virukset näkyvät tosi huonosti missään testeissä (tulehdusarvot eivät nouse yms. jolloin mitään tarkempia testejäkään ei aleta tekemään) eikä niille mitään muutenkaan voi tehdä kuin odotella että elimistö hoitaa. Et kuulosta muutenkaan kovin kauhean kipeältä kun voimia riittää hömpötellä tuolla tavalla joten ei syytä olla huolissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin!

   Joskus mulla oli joku 40c kuume ja silti painoin menemään buranan voimalla. Mä en kestä paikoillaan olemista edes kipeänä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?