Shoppailua Cybershopissa!

Oon ollu rakastunu Cybershoppiin siitä lähtien kun ekaa kertaa siellä kävin 15- vuotiaana. Ainoa kauppa Suomessa, josta löydän joka ikinen kerta jotakin, johon en kyllästy alle viikossa ja plussana tuolla on edullista. Ärsyttää ku Lappeenrannassa ei oo Cybershoppia. Olisin siellä joka kuukausi shoppailemassa. Onneksi nettikaupat on onneksi keksitty. Nyt kun kesä tulee niin oon ruvennu tilailemaan kesää varten vaatteita, jotka on helppo ihan nopeesti vetää päälle. Kesällä mulla on aina sellanen rennompi kesä look. Tällä kertaa löysin useamman paidan, joita mun tuurilla ei ollu varastossa. Siispä ne pääty must have- listalle. Paitojen lisäksi löysin ihanat pinkit aurinkolasit, joissa niittejä, hiusklipsejä jos ei hiuksia jaksa laittaa sekä mustat piilarit biletystä varten. Mitä tykkäätte tilauksistani? Tässä vielä kuvat sekä linkki sivulle. Cybershop.fi - klikkaa tästä päästäksesi kauppaan!

Pojat, t-paidat 29e

Tilapäisesti loppu. Must Have- listalla.

Tilapäisesti loppu. Must Have- listalla.

Aurinkolasit 10e

Vuoden kestävät piilarit 29e

Ale- osastolta 2e

Kommentit

 1. Komija mies tossa 8) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha ok. Ei tosin mun makuun mikään erikoinen ;D

   Poista
  2. aahh on oikeesti superkomea mies! sulla vaan on huono maku ;)

   Poista
 2. Siis tuo ylimmäinen paita on oikeesti tosi jees, lisäksi tuo c-kasettipaidan printti on mahtava vaikken tiedä mitä itse tykkäisin itse paidasta sinun päälläsi.

  Muista sitten, että jos hankit pitkään käytettävät piilarit niin joudut myös pitämään huolta niistä, ts. käytät niitä vain sen aikaa kun on pakko, otat ne pois puhtain sormin, peset, pistät säilytys"koteloon" puhtaaseen nesteeseen ("kotelo" on myös putsattava kunnolla aina välillä), peset linssit puhtailla käsillä joka kerta ennenkuin pistät silmiin...toki voit tehdä tämän toisinkin, mutta huomaat aika pian silmissäsi mitä olet jättänyt välistä, enkä tarkoita mitään "voit sokeutua 50 vuoden kuluttua" vaan se tuntuu tosi vistolta koko ajan kun silmissä on paskaa ;)

  Tästä syystä itse käytän kertakäyttöpiilareita, eli yhden päivän silmissä, sitten roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollu monta kertaa aijemminkin pitkäkestoisia piilareita ja hyvin ne on toiminut =)

   Poista
 3. säästä meille muijillekki vähä vaatteit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi ku noi kaks paitaa on jo viety. Mut lisää ku tulee ni vien teiltä kuules vaatteet päältäkin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?