Pää täynnä ideoita!

Mä kyllä nyt taas vaihteeks ihmettelen, että mistä mä saan päähäni lähes päivittäin kaikki aiheet joista kirjotan. Aina aluks on, että mitä sitä nyt kirjottas. Sit kun on pari lausetta valmiina, niin loppu tulee itekseen.

Viime yönä päädyin taas tuijottelemaan mitä erilaisempia hiustyylejä ja haluaisinkin testata tosi räväkkää hiustyyliä kesällä. Hiukset siniseksi, lyhyelle puolelle hiustatuointi ja pidemmälle puolelle pidennykset, että saisin tehtyä sinne visual kei- tyylisen kampauksen. Ainakin erottuisi joukosta tuo hiustyyli. Laitan alas vielä pari aiheeseen liittyvää kuvaa.

Tänään on ollut kyllä yksi ärsyttävämpiä päiviä pitkään aikaan. Olen ollut lähes koko päivän ajan vihainen, enkä edes tiedä miksi. Hermot kun olin saanut lamautettua tupakalla ja Ed Green Lightilla, niin menin viemään kirpparille tavaroita lisää myyntiin. Oottekos te lukijat tehneet jonkun suur hyökkäyksen sinne? Paikaltani oli yli puolet vaatteistani ostettu pois. Nyt vein sinne muutaman takin, sisustustavaraa mm: lyhtyjä ja koristetyynyjä sekä lisää koruja. Tehkää siis uusi hyökkäys kirpparille!

Vihdoin se kuva sivulta päin otettuna!

Nämä kolme tyyliä haluaisin yhdistää:


Kommentit

 1. Noist tulis aika makeet hiukset! :D Kokeile noit sit kesäl! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulis! Nyt pitää antaa hiusten tosin levätä jonkin aikaa.

   Poista
 2. En tiedä onko tätä jo aiemmin kysytty, mutta miksi sinulla on kaksi facebookprofiilia? Käytätkö niitä molempia, vai ainoastaan toista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tää sun toinen profiili? https://www.facebook.com/LoveMeLoveMeLoveMeLoveMeLoveMe?fref=ts

   Poista
  2. Joo tuo on se vanha profiili. Ei ole ollut käytössä kuukausiin.

   Poista
  3. Mutta tykkäsit 28.2 tuosta Metropolin artikkelista? :D

   Voitko muuten vähän raottaa tätä sun ja "johtaja" Jonin välillä olevaa draamaa? Mä luulin, että te ootte hyvissä väleissä. "Johtaja" tosiaan on luultavasti syyllistynyt yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen.

   Poista
 3. selailin sun blogihistoriaa huviksee ja sit tuli muutama kysymys mielee. perustiks sä koskaan sitä yritystä ("Nyt se on sitten varma, että perustan oman yrityksen. Yli vuoden on suunnitelmat käynnissä ja olen äidin kanssa päätynyt pystyttämään näin aluksi nettikaupan..") ? ja entä se sun ja Dianen laulu?? sit viel et mitä töitä sä siel las palmasis silloi teit?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittäjäkoulutukseen en silloin vielä lähtenyt kun päätinkin mennä opiskelemaan vaatetusalaa, joka ei ollutkaan juttuni.
   Biisien teossa on ollut studio-ongelmia, eli emme ole saaneet studiota käyttöön.
   Las Palmasissa tein myyntihommia =)

   Poista
 4. Kopioin tähän saman tekstin jonkan laitoin Joni Virtasen blogiin:
  Anonyymi sanoi...

  Tässä kun nyt hieman näyttää siltä että haukut ihmisiä suuntaan jos toiseenkin - niin kerro nyt suoraan mistä on kyse kussakin tapauksessa, mikä on ollut tavite, tapahtuma, tulos ja toteutuma.
  Nyt kun lukee sinun, Petrin ja Johannan kirjoittelua niin ei ymmärrä mistä alunperin on kyse näkee vain haukkumista joten nyt kuluu kysymys kuka lopettaa selittämisen ja kertoo mistä oikeasti on kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kaikki alkoi siitä hämärästä hotellihuone hässäkästä, josta jokaiselta katosi tavaraa , paitsi Jonilta.

   Joni on puukottanut mua useasti selkään aijemminkin ja olen antanut hänelle ne anteeksi. Hän halusi sopia meidän riitamme pari viikkoa sitten. Joni rupesi heti pyytämään mua noihin metron haastatteluihin ja muihin paljastusjuttuihin mukaan. En suostunut ja sanoin, että en halua olla enää esillä mitenkään muuten kuin kirjoittamalla blogiani. Sen jälkeen Joni rupesi haukkumaan mua facebookissa ja blogissaan psykopaattiksi, mielenvikaiseksi transuksi ym...

   Siis tässä on syyt mun ja Jonin väliseen riitaan. Kaikki siinä tekstissäni, jonka kirjoitin piti paikkansa, enkä peru mitään puheitani siitä. Blogiini alkoi tulemaan häiriköitä, jonka vuoksi poistin postauksen. En halua sellaista roskablogia, jossa puhutaan vain Johannasta, rikosilmoituksista, varastelusta jne...

   Johannan kanssa emme edelleenkään ole ystäviä. Olemme tunteneet toisemme jo pari vuotta, joten selvitimme välejämme niin, että olemme nyt puheväleissä.

   Poista
 5. Mihin tästä blogista hävisi uusin päivitys? Ihan varmasti oli tänään postattu uudempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://petripenna.blogspot.fi/2013/03/mina-sanon-ei-julkisuudelle.html

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?