Must Have List Spring/Summer 2013

Ready, set, GO! Mun päässä pyörii kaikkia ideoita mitä pitää saada täksi kevääksi ja kesäksi. Päätin siis jakaa nämä tulevat hankintani teidän kanssa ja toivottavasti osaatte antaa parista jutusta vinkkejä, että mistä sellaisia saisi.

1. Kultaiset kengät sekä vyö. Innostus kultasiin kenkiin ja vöihin alkoi kun luin jotai muotilehteä. En ole varma mikä se oli, mutta varmaan Elle tai Trendi. Loppusilauksen kultaiseen himooni tuli kun Facebookissa etusivulla oli kuva kultaisista kengistä. Minulla on yksi ihana kokomusta shortsiasu, johon voisi yhdistää kultaisen vyö sekä kengät.

2. Gladiaattorisandaalit. Niistä olen haaveillu viime kesästä lähtien, mutta en löydä mistään miesten gladiaattoreita. Rukoilen, että jos jollakin on pientäkään aavistusta mistä voisi saada, niin vastatkaa rukouksiini ja kertokaa.

3. Musta vartalonmyötäinen ja tiukka puvuntakki. Pakko ostaa taas jälleen uusi. Vanhat myin, koska ne jäivät pari kokoa liian isoiksi, eli löysiksi ja roikkuviksi laihdutuksen jälkeen. Mustassa ja tiukassa puvuntakissa ei voi näyttää huonolle. Puvuntakin kanssa valkoinen t-paita, farkut ja valkoiset kengät. Helpoa ja yksinkertaista näyttää hyvälle.

4. Kimono tyylinen paita. En tiedä mistä tälläisiäkään saisi. Olen kolunnut jokaisen paikan läpi. Vinkit siis ovat tarpeen tämänkin ostoksen kanssa.

5. Jättimäinen laukku road trippejä sekä rantoja varten. Kaikki tarvittava mahtuu yhteen laukkuun, eikä tärvitse kantaa useita laukkuja mukanaan. Taas jälleen helppoa ja yksinkertaista.

6. Perus t-paitoja koko sateenkaaren väreissä. Mun listan yksi tunnuslauseista tuntuu olevan helppoa ja yksikertaista. Kesällä saakin olla rennompi pukeutumistyyli, kunhan vain näyttää hyvälle. Samalla linjalla siis jatketaan. Perus t-paitoja on todella helppo koristaa tarvittavalla tyylillä esimerkiksi koruilla ja vöillä. Lähes kaikki perusvaatteeni vaatii uudistamista laihdutuksen jälkeen.
Kommentit

 1. Siinä siule gladiaattorit: http://www.zalando.fi/zign-sandaalit-nilkkaremmillae-ruskea-zi112b016-702.html

  ;)

  VastaaPoista
 2. http://www.ellos.fi/taillissime/sandaalit/403378?N=1z1415uZ1z141naZ1z141x3&Ns=Freshness|0&Nao=3

  En tiiä onko noikaan ihan sitä mitä haet mut elloksel on myös muitaki naisten kenkiä/sandaaleita kokoon 45 saakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on liian kapeita varpaiden kohdalla, mutta onhan aina palautusoikeus =)

   Poista
 3. Jos joskus meet Kuopioon niin siellä on sellanen kauppakeskus kuin Matkus niin siel yhes liikkeessä (oiskoha ollu joku Sunny's tai jotai tollast) oli tollasii kultasii kenkiä, niissä tosin oli muutamia niittejä ainakin osassa, en oo varma oliko niit niitittöminä. :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunny's Fashion on kaupan nimi ilmeisesti. Lappeenrannassa on sama liike =)

   Poista
  2. Oukkei, kannattaa käydä tsekkaa koska Kuopion liikkees ainaki oli noit kultasii ;D

   Poista
  3. Noitten koot on vaan aikas huonoja. Koko 42 on esimerkiksi 40 jne...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?