Minä sanon EI julkisuudelle!

Moni on ihmetellyt miksi poistin edellisen postaukseni. Johtuu siitä, että en halua olla millään tavalla enää julkisuudessa, paitsi blogini kautta. Tuo postaus toi myös kaikkea roskaa blogiini, jota en tänne halua. Keskitän kaikki voimani tällä hetkellä työllistymiseen. Ensi kuussa siis hankin hygieniapassin ja heti kun koulutuksia tulee, menen yrittäjäkoulutukseen. Yrittäjäkoulutuksen jälkeen alkaa oman yrityksen suunnittelu ja perustaminen. Siihen asti kunnes yritys kannattaa työskentelen yksin 24/7h. En rupea koko elämäni ajan juoksemaan median ja julkisuuden perässä. Siinä ei yksinkertaisesti ole järkeä. Tässä oli lyhyt ja ytimekäs postaus, jonka pitäisi valaistuttaa ihmisiä. Mitä mieltä olette suunnitelmistani?

Siniset hiukset tekevät paluun kesän alussa!

Kommentit

 1. Jos olet todellakin vakavissasi tämän asian kanssa, niin tosi hieno homma! Nostan hattua ja hurraan tälle suunnitelmalle ja toivon todella, että tämä on elämäsi uusi suunta.
  Moni on sulle kommentoinutkin, että kannattaa hankkia ammatti roskajulkisuuden tavoittelemisen sijasta. Jos julkisuutta haluaa, niin itsensä naurettavaksi tekemisen sijasta kannattaa oikeasti tehdä jotain, jonka kautta voi tulla se julkisuuskin. Tai ehkä sitä ei tule, mutta ainakin voit kunnioittaa itseäsi tietäessäsi, että et ryhtynyt miksikään kansakunnan pelleksi ja huomiohuoraksi.

  Hieno homma, Petri! Ihan valtavasti tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. NYT sä olet Petri oikealla tiellä!!! Työtä tekemällä saat itsellesi enemmän, myös julkisuutta, hyvää sellaista!
   Huomiohuoraus kannattaa jättää vähä-osaisemmille, susta on niin paljon isompaan!

   Munkin mielestä hieno homma, ja tsemppiä paaaljon!

   Ps. Näytät hyvältä. Keskity itseesi ja omaan hyvinvointiisi, niin näytät vieläkin paremmalta.

   Poista
  2. Kiitos paljon kehuista <3

   Tällä hetkellä hyvinvointi hiukan heikkona. Kurkku turvoksissa, kuume sahaa ja nenä vuotaa. Tosin en anna sen menoa estää. Buranaa naamaan ja menoks :D

   Poista
 2. Hei,

  muistelisin sinun antaneen edesmenneelle Suosikki-lehdelle haastattelun, joka oli otsikoitu jotenkin näin: "Minusta tulee julkkis". Eli et haluakaan julkkikseksi?

  -Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevaisuuden suunnitelmat muuttuvat joillakin ihmisillä. Kyseisestä haastattelusta on tällä hetkellä kulunut pari vuotta.

   Poista
  2. Kyseinen Suosikki ilmesty päivälleen vuosi sitten.

   Poista
  3. Eiks se lehtijuttu ilmestynyt viime vuonna?

   Poista
  4. 2011 tai 2012, mutta mitä se liikuttaa. Julkisuuteen en halua!

   Poista
  5. Mikä muutti mielesi? Vähä aikaa sitte olit niin varma että haluat olla "lööppijulkkis".

   Poista
  6. Tajusin, että ei siinä ole järkeä. Juosta nyt lehtien ja muun median perässä ja törttöillä, että saa myytyä itsestään lehteen juttuja, joiden avulla nolaa itsensä koko Suomen nähden.

   Yrittäjyys on minun luovuudelle, kyvyille ja älylle paljon mielenkiintoisempi haaste =)

   Poista
 3. Millaisen yrityksen aiot perustaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä en vielä tarkkaan kerro, mutta hygieniapassi ja vaatteet liittyvät siihen ;)

   Poista
 4. kai oot jo hakenut tohon rooliin salkkareihin. 18-24v poitsu hakuses

  VastaaPoista
 5. Hei Petri,
  olen muutamia kuukausia seuraillut blogiasi ja saanut huomata, kuinka poikasesta on kuoriutunut ajatteleva, fiksu ja eteenpäin pyrkivä nuorukainen. Blogisi on viihdyttävää luettavaa myös tällaiselle 30+ akateemiselle (nuorekkaalle!) naiselle. Sinulla on sydän paikallaan ja oli oikein poistaa aiempi postauksesi. Sellaista huomiota et kaipaa. Toivon sinulle kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuistasi ja sellaista huomiota en halua =)

   Kaikkea hyvää sinullekkin <3

   Poista
 6. Meetkö sinne kosmetologikoulutukseen Helsinkiin?

  VastaaPoista
 7. hyvä, petri! sulla on paljon potentiaalia vaikka mihin, onnea suunnitelmiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka vaan pystyy mihin vain haluaa! Kaikki on itsestään kiinni =)

   Poista
 8. Milloin lähdet sinne Espanjaan?

  VastaaPoista
 9. Oletko huonoissa väeissä Jonin kanssa?

  VastaaPoista
 10. Hienoa Petri!
  Onnea valitsemallesi päätökselle.

  VastaaPoista
 11. Kuules, blogissasi näkyy jokaisella sivulla vähän sivun puolivälin alapuolella punaista paksua tekstiä jollain vieraalla kielellä jota en näin äkkiseltään tunnista. Onko tarkoituksellista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäköhän on ilmestynyt? Pari päivää sitten ei näkynyt. Pitää yrittää korjata tuo tänään. Kiitos tosi paljon kun kerroit <3

   Poista
  2. Ei kauaa kestänyt kun sain sen pois. Joku outo html- oli ilmestynyt tohon blogin ulkoasuun.

   Poista
  3. Saattaa myös olla etta Anonyymin koneella on spyware/malware/virus joka on läpäissyt suojaverkoston. Kannattaa tehdä koneelle perusteellinen tarkastusja puhdistus....

   Poista
 12. Tuo yrittäjäkoulutus on varmasti hyvä käydä, mutta jos suunnittelemallesi alalle on oikeaa ammattikoulutusta, suosittelen kyllä tutkinnonkin hankkimista. Vie kauemmin aikaa, mutta ainakin ammattitaito karttuu ja pakollisten harjoittelujen ym. kautta saa alaan käytännön tuntumaa ja mahdollisesti hyödyllisiä kontaktejakin. Vaikea antaa yksityiskohtaisempia vinkkejä, kun et tarkemmin kerro, mille alalle aiot yrittäjäksi... mutta ehdottomasti fiksu päätös jättää kaikenlaiset pyrkimykset juorulehtijulkkikseksi. Tsemppiä ja onnea urasuunnitelmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juorulehdet roskiin vaan :D

   Sen oon jo päättäny, että yrittäjyyskoulutus on ainut koulutus, jonka ihan koulussa käyn. Muuten sitten metsästän oppisopimuspaikan. Mulla on jo muutama paikka, jonne suhteiden kautta pääsisin =)

   Poista
  2. Yes, oppisopimuskoulutus on ihan hyvä vaihtoehto. Sama pätevyys ja tutkinto kuin perinteisesti koulussa istumalla, mutta käytännön työhön pääsee alusta pitäen.

   Poista
  3. Miten olisi monimuotokoulutus? En tosin tarkemmin tiedä, millaisia niitä on tarjolla ja millä aloilla (ja mille alalle sä tahdot), mutta itse opiskelen tällä hetkellä koulussa / alaa, jossa on lähijaksoja koululla, työssäoppimista JA 10 opintoviikon yrittäjäkoulutus.
   Eli vaihtoehtoja on :-). Kannattaa ottaa selvää, ja mieluiten käydä jossain, missä asioista saa tietoa. Itse nimittäin koin tosi hankalaksi etsiä tietoa netistä, erityisesti tieto aikuiskoulutuksista on hajallaan pitkin nettiä, eikä siitä tahdo saada mitään tolkkua.

   Poista
  4. Saa nähä... Nyt kuitenkin meen yrityskoulutukseen =)

   Poista
 13. Ei ei ei, älä värjää siniseksi! Anna olla ihan tuossa nykyisessä värissä mieluummin :). Tietenkin itsehän sinä sen päätät, mutta oli pakko sanoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kattoa. Mulla on sellanen suunnitelma, että ihan kampaajalla värjäisin. Pidemmät hiukset siniseksi ja tuo lyhyt puoli mustaksi ja siihen se hiustatuointi. Siitä tulisi tosi makee ja rokahtava look. Mun mieli tosin vaihtelee joka päivä :D

   Poista
 14. Ihan oikea päätös. Jos julkkikseksi halajaa, pitää ensin tehdä jotain mainitsemisen arvoista. Enkä siis tarkoita ministerin tekstiviestien myymistä tai vastaavaa :). Minä itse omalle pojalleni toitotan, että koulutus ja ammattitaito on kaiken a ja o nyky päivänä. Ilman niitä ei pärjää - edes julkkiksena. Sinä olet jotenkin aidon ja suloisen oloinen tyyppi ja sellaiset revitään riekaleiksi roskalehdistössä. Ehkä sinun yrityksestäsi tulee joku päivä menestyvä ja kuuluisa, se se olisikin jotain... Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle on tärkeintä menestyä yrittäjänä. Julkisuus painuu nyt huitsin hemmettiin ja oikea elämä edesse. Ei se teinin pilvilinna ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?