Kevään muoti 2013

Ostin pitkästä aikaa Trendin, koska päätin tutustua tämän kevään muotiin ja vaatekauppojen tarjontaan. Olen myös kierrellyt nyt useana päivänä ihan paikanpäällä vaatekaupoissa katselemassa tarjontaa ja ajattelin lukijoitanikin nyt valaistuttaa muodin ihmeellisellä maailmalla. Yksi juttu täytyy kuitenkin vielä aluksi sanoa ennen muodin ihmeelliseen maailmaan pääsyä. Elä koskaan seuraa muotia kuin sokaistu orja, vaan liitä muoti omaan tyyliisi. Listaan ensimmäisenä kevään 2013 kuumimmat villitykset!


1. Pystyraidat tekee paluun!  Värimaailma pystyraidalle on klassinen musta-valkoinen.  Itse olen tästä todella mielissäni. Olen aina pitänyt pystyraitojen hoikentavasta vaikutelmasta sekä musta-valkoisesta väriyhdistelmästä vaatteissa.

2. Kukat valtaavat keväällä sekä luonnon, että vaatteet. Erityisesti ruusukuvioisia vaatteita on nähty muotiviikoilla. Itse en ole tästä niinkään innoissani, koska kukakuosiset vaatteet ei sovi tyyliini ollenkaan. Ainankaan sellaisia vaatteita ei vielä ole tullut vastaan, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä löytöjä seuraavalla shoppailukerralla tekee.

3. Pilottitakit ryntäävät ysärimuodista nykyaikaan. Kohta vaatekaupoista voi siis löytää pilottitakkeja kaikissa kevään muotiväreissä. Tähän villitykseen en osaa vastata mitään, koska en ole koskaan pilottitakkeja käyttänyt/sovittanut.

4. Ruutujen paluu. Toinenkin klassikko tekee siis paluun tänä keväänä. Ruutukuviosta pidän. Erityisesti kauluspaidoissa ruutu on ihana.

Nyt mennään sitten värimaailmaan, joista olen todella innostunut. Tänä keväänä kaupat nimittäin notkuvat kirkkaita värejä. Itse kun kävin muutama päivä sitten kaupungilla, niin huomasin kaupoista löytyvän eniten neonpinkkiä sekä neonkeltaista. Joka paikassa hehkutetaan tällä hetkellä myös vihreän eri sävyjä, mutta niihin en ole törmännyt lähes ollenkaan. Kirkkaiden värien vastapainoksi kauppojen vaaterekit täyttyvät myös pastellisävyistä, joista suosikkini on ehdottomasti pastellinsininen.

Myös tämän kevään yksityiskohdat saavat minut hymyilemään. Nyt saadaan nimittäin tervehtiä metallisia yksityiskohtia. Itsehän rakastan niittejä yli kaiken ja niitä on ainakin kaupat pullollaan. Varsinkin H&M:ssä ja Seppälässä on paljon paitoja ja takkeja niittikoristuksin. Niittikoristusta löytyy niin hopeisena kuin kultaisena.

Asusteissa tänä keväänä otetaan vähän iisimmin, koska nude ja muut neutraalit värit valtaavat laukkujen, kenkien ja muiden asusteiden värimaailmaa. Itseeni ei neutraalit sävyt ole koskaan iskeneet, joten tämä jää kohdallani pois.

Kenkiin en ole vielä ehtinyt tutustua, joten palataan kenkämuotiin myöhemmin. Seuraavana laitan teille must have- listani. Ensimmäisenä listasta löytyy musta-valkoinen pystyraidallinen bleiseri, joka see mieluusti olla ihan tyköistuva ja vartalonmyötäinen. Toisena listalla on värikkäät yläosat. Kolmantena listasta löytyy vaatteet metallinhohtoisilla yksityiskohdilla. Olen ajatellut hankkia ainakin muutamat housut ja pari paitaa, joissa kyseistä yksityiskohtaa esiintyy. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä listalla on pilottitakki. Nyt kun on mahdollisuus, niin ei kuin kokeilemaan!


 Kaikki seuraavien kuvien vaatteet löydät seuraavalta sivustolta:


Vila 67,90e

Sisters Point 41,90e

Rut&Circle 22,90e

Sisters Point 61,90e

Sisters Point 27,90

Sisters Point 46,90

Vila 69,90e

Vila 28,00e

Bubbleroomin oma mallisto 17,90e

Bubbleroomin oma mallisto 17,90e

Tommy Hilfiger 89,90e

Laukku Urban Expressions 104,90e. Vyö Pieces 14,90e.

Kommentit

  1. muistahan petri että jos mainostat blogissasi ja lisäät tälläisiä linkkejä josta tienaat mahdollisesti rahaa tulee sinun ilmoittaa siitä blogissasi ;-) se on suomenlaki joka tämän asian määrää..ajattelin vain vinkata ennen kuin näädät tekee susta ilmoituksen

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?