Huomio täysjärkiset tasa-arvoa kannattavat ihmiset!

Nyt on aika haistattaa suurimmalle osalle eduskunnassa istuville ylipalkatuille paskiaisille mistä homo pissii. Kansalaisaloiteeseen kerätään nyt nimiä. Itse tietenkin jo nimeni sinne rustasin. Tällä kansalaisaloitteella haetaan siis tasa-arvoista avioliittolakia Suomeen ja jo on aikakin. Eduskunnassahan tuli huono tuomio tälle lailli, mutta nyt vaan nimiä paperiin ja kaikki naimisiin rakastettunsa kanssa. Niitä uskontoon liittyviä kieltäviä kommentteja on turha taas tulla tänne tunkemaan. Avioliitto ei liity mitenkään uskontoon. Se on juridinen asia.


Tässä vielä tarkempaa tietoa ja linkki sivulle, jossa voit käydä antamassa tukesi tälle aloitteelle:
Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista Suomen nykyinen lainsäädäntö asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan. Vain nainen ja mies voivat avioitua keskenään. Rekisteröidyssä parisuhteessa olevilla pareilla on samat velvollisuudet muttei samoja oikeuksia. Tasa-arvoinen avioliittolaki takaisi jokaiselle oikeuden mennä avioliittoon riippumatta puolison sukupuolesta. Näin kaikki parit olisivat lain edessä yhdenvertaisia. Tarkempaa infoa virallisella sivulla.Kommentit

 1. Olipa asiallista tekstiä :-(. "Mistä homo pissii"... Miten tuo nyt liittyy itse asiaan? Oikeasti paremman tuloksen tälle asialle saisi jos pysyisi asialinjalla, eikä meuhkaisi pissimisestä ja paskiaisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokanen, joka vastusti on paskiaisia ja ''homo pissii'' on huumoria =)

   Poista
 2. "Juridistinen"... Onkohan tarkoittamasi sana juridinen?

  VastaaPoista
 3. Jee, nyt jo yli 100 000 nimeä! En ymmärrä, miten se on keltään pois, jos kaikki saavat oikeuden avioitua :) Toivottavasti tämä sitten menee läpi!

  VastaaPoista
 4. Nykyinen avioliittolaki on jo tasa-arvoinen. Jokainen voi solmia avioliiton yhden vastakkaista sukupuolta olevan kanssa edellyttäen, että kyse ei ole lähisukulaisesta.
  Oikeus rakastaa ketä haluaa avioliittolain pohjana on todella huono. Tuskin lain kannalta on kiinnostavaa, kuka rakastaa ketäkin ja ovatkohan avioliitossa olevat ihmiset nyt aivan varmasti toisiinsa rakastuneita.
  Miksei 5 aikuista ihmistä voi mennä keskenään naimisiin? Miksei veli ja sisar? Mikä estää isää ja aikuista tytärtä menemästä naimisiin? Tai isää ja poikaa? Isän ja pojan välisessä avioliitossa ei ainakaan voisi syntyä vammaisia lapsia, jolla avioliitto-oikeuden kieltämistä lähisukulaisilta perustellaan.
  Avioliittolain pohjaksi ei selvästikään kelpaa pelkkä vapaaehtoisuus, täysi-ikäisyys eikä keskinäinen rakkaus.

  Oikeasti ihmetyttää, miksi tästä asiasta keskustellaan koko ajan, vuodesta toiseen. Rekisteröityjen parisuhteiden määrä suhteessa avioliittoihin on jotain 0,7 %.

  Homo- ja lesbopareilta puuttuu tällä hetkellä vain kaksi oikeutta:
  1. Oikeus saada biologisia lapsia keskenään.
  2. Oikeus ulkoiseen adoptioon. Ja eikös avioliitto anna oikeuden adoptiolle? Joten samalla kun keskustellaan siitä, saavatko samaa sukupuolta olevat mennä naimisiin, tulisi huomioida erikseen mitä kaikkia oikeuksia avioliitto toisi tullessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rekisteröity parisuhde ei ole sama asia kuin avioliitto.

   Lue tuolta sivulta kaikki perustelut, niin saat lisää sarakkeita listaasi.

   Lisäksi, mitä se sinua häiritsee jos kaksi miestä tai kaksi naista haluavat avioliittoon? Onko se sinulta jotain pois?

   Poista
 5. Ihan mieletön äänivyöry tullu nopeassa ajassa. <3

  Kävin paikallislehden keskustelupalstalla seuraamassa keskustelua asiasta ja tuli vaan paha mieli niistä negatiivisista kommenteista. :( Tuli itsellekkin halu käyttää ei-ehkä-niin-asiallista-kieltä.. Pysyttelen vastedes vaan tuolla Tahdon2013 -kamppanjan sivuilla seuraamassa kun äänimäärä nousee. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin... Jos ei mee läpi ni heti perää uus kansalaisaloite :D

   Poista
 6. Entäs jos paskiaiset haistattaakin takaisin ja näyttää pistä valta pissii homon silmille? Ei nuo äänet siis vielä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että nyt tänäkin asia suomessa laillistetaan ja jo on aikakin!

   Poista
  2. Se päivä koitaa vielä, mutta entä jos Suomi ei ole vielä valmis? Ihmiset muuttuu, nuoret on entistä suvaitsevaisempia, yleensäkin koko yhteiskunta muuttuu. Asioille pitää antaa aikaa. :)

   Poista
  3. Suomi on valmis. Ja ei pidä yleistää. Tunnen monia vanhuksiakin, joiden mielestä on väärin, että jokaisella ei ole oikeus avioitua rakastamansa ihmisen kanssa. Homous ei ole ollut rikos tai sairaus vuosiin, joten miksi avioituminenkin voisi olla jo laillista? Mitä pahaa siinä on? Onko se muilta pois jos kaksi rakastavaista avioituu?

   Poista
  4. No en mä sanonut, että homous olisi rikos tai sairaus enkä myöskään ottanut kantaa siihen, onko kahden samaa sukupuolta olevan välinen avioliitto hyvä vai huono asia. Noi on sun omia argumentteja, jotka menee ihan sivuraiteille koko aiheesta. Mietin sitä, että onko Suomi vielä valmis näin suurelle lainmuutokselle. Mutta kuten jo sanoin aiemmin, niin kaikki muuttuu ja olen varma, että laki menee läpi ennemmin tai myöhemmin.

   Poista
  5. Perustelin vain, että miksi sitä ei voitaisiin hyväksyä. Kun tollaisetkin lait kumottu aikoja sitten =)

   Poista
 7. Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin alkaa haistatella. Tätä asiaa ei ole käsitelty eduskunnassa... eikä sieltä varsinkaan ole tullut mitään "tuomiota". Ja ihan ensiksi; mitä jos käyttäisit äänioikeuttasi ja äänestäisit alkajaisiksi sinne eduskuntaan henkilöitä, jotka ovat myötämielisiä tälle asialle?
  Ja kai ymmärrät, että kyseessä on vain lakialoite?

  t. hetero, joka kävi kyllä allekirjoittamassa tämän, mutta toivoisi Petrin ottavan asioista selvää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakialoitetta ei syntynyt, koska nimiä ei kerääntynyt tarvittavaa määrää. Nyt lakialoite kansalaisaloitteellla eduskuntaan ja se läpi ja kaikki naimisiin iloisesti =)

   Poista
  2. Toistan; kyseessä on lakiALOITE. Asiaa käsittelevät juuri ne "paskiaiset" jotka kansa on valinnut sitä käsittelemään - - - eli sellaiset ihmiset, joita sinä ET ole sinne valinnut. Ihmiset, jotka EIVÄT aja niitä asioita, jotka sinulle ovat tärkeitä.
   Jos haluat, että sinulle tärkeitä asioita käsitellään eduskunnassa, niin kipikapi seuraavalla kerralla äänestämään. Itsekin etsin viimeksi itselleni ehdokkaan, joka nimenomaan oli myötämielinen sukupuolineutraalille avioliitolle, mutta harmi, että esimerkiksi sinulle tämä asia ei ole niin tärkeä, että oikeasti käyttäisit niitä vaikuttamisen keinoja, joita sinulla on.
   Sitä paitsi "kaikki" eivät halua naimisiin. Eivät kaikki heterotkaan.

   Poista
  3. En ollu vielä täysi-ikäinen kun ois saanu äänestää. Seuraavalla kerralla kyllä äänestän!

   Poista
 8. Anonyymi lukija avautuu: Miks musta tuntuu siltä, että heti jos blogi saa vähän näkyvyyttä ja kävijöitä, niin pitäisi olla jonain esimerkkinä koko kansalle? Ei saa ollenkaan kiroilla ja pitää pysyä asialinjalla kaikissa blogikirjoituksissa, ettei uskottavuus kärsi :D? Tämä on Petrin blogi ja hän saa kirjoitella tänne juuri omalla tyylillään:) ps. pitääpäs mennä allekirjoittamaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Kaikki ei vaan ymmärrä mun huumoria, mutta sen oon nähny aikaisemminkin. Tosin tuo paskapää päättäjät pitää paikkansa joidenkin puolueiden kohdalla. Etenkin Perussuomalais junttien kohdalla!

   Poista
 9. Petrin huumoria ei ymmärretä koska lukijat eivät tunne Petriä. Ja valtaosa niistä lukijoista jotka sanovat tuntevansa/ymmärtävänsä eivät oikeasti sitä tee vaan heillä on oma sinnepäin oleva tulkintansa hänen kirjoituksista.

  Siksi ironia/insideläpät/sarkasmi/ym ovat niin hankalia ja johtavat ongelmiin netissä. Tämä pitäisi Petrinkin sisäistää kirjoittaessaan niin ei tarvitsisi jälkikäteen selitellä että " se on minun huumoriani:):)".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ongelma? Ei mulle ainakaan mitään ongelmaa oo tullu =)

   Pitempiaikaiset lukijani kyllä ymmärtävät jo huumorini. Käytän sitä vähän väliä.

   Poista
 10. Kannatatko moniavioisuutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kannata, mutta jossakin kulttuureissa se on hyväksyttävää ja sallittua, enkä tuomitse muita kulttuureita =)

   (toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin)

   Poista
  2. Et tuomitse muita kulttuureja, joten sinusta myös esim. naisiin kohdistuva julmuus on ok, koska se on vain osa vallitsevaa kulttuuria. Esimerkkinä vaikka naisten ympärileikkaus, jossa ulkoiset sukupuolielimet käytännössä silvotaan. Tällä on vaikutus naisen koko elämään ja se saattaa jopa lyhentää sitä.

   Poista
  3. Väkivaltaa ja muuta sellaista en hyväksy vaikka olisi mikä kulttuuri.

   Poista
 11. Oletko kuullut kaksinaismoralismista? Oon kanssas täysin samaa mieltä tästä homoliittoasiasta ja kävinkin jo aikoja sitten allekirjoittamassa tuon, mutta musta on vähän hassua että paasataan suvaitsevaisuudesta mutta jos mielipiteet ovatkin erilaiset kuin omat, kappas, niitä ei suvaitakaan. Mun arvomaailmassa mikään ei estä kahden toisiaan rakastavan ihmisen avioitumista sukupuolesta riippumatta, mutta en menis haukkumaan ihmisiä, jotka eivät näin välttämättä ajattele. Outoa että suvaitsevaisuuden nimissä kuitenkin vain tietynlaiset mielipiteet hyväksytään ja muut ovat vain ahdasmielisiä paskoja. Perustelematon, epäasiallinen hintittely on sitten toki ihan eri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se on sitä, että puolustetaan omaa mielipidettään niin kiihkeästi, että ei oteta muiden mielipiteitä huomioon. Itse ainakin syyllistyn monesti tähän asiaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?