UMK 2013 - Team Ding Dong!

Oh oh, oh oh oh, ding dong! Ihan mahtava fiilis. Suomella on ensimmäistä kertaa edustaja, jonka toivon voittavan Eurovision laulukilpailun. UMK:n voitti siis Krista Siegfrids kappaleella Marry Me. Ensimmäistä kertaa Suomella on kansainvälinen kappale ja upea show, joilla on mahdollisuus päästä pitkälle. Yleensä Suomelta on mennyt viisuihin jotain raskaampaa musiikkia tai lässytysbiisejä. Oon ihan innoissani, enkä jaksaisi ollenkaan odottaa vielä pari kuukautta Euroviisuja. Katso Kristan esiintyminen finaalissa täällä! Mitkä on teidän mielipiteet voittajasta? Jos ette pidä Krista Siegfridistä, niin kenen olisi pitänyt voittaa?Kommentit

 1. Krista on sanoinkuvaamattoman ihana ! Show oli todella näyttävä ja biisi ''kansainvälinen''. Tuolla mennään vielä pitkälle :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja todella pirteä ja positiivinen. Mua oikeesti nauratti se kohu kun Kristalta kysyttiin, että mistä on rusketuksen saanut ja Krista vastasi Dubaista, jossa oli käynyt. Kauhee kohu miten leuhka ym... Krista on :D
   Mitä sen ois pitäny vastata? ''Tuolta vaan, ei mistää ihmeellisestä paikasta''?

   Toivotaan, että voittaa tai ainaki top5 kärjessä löytyy!

   Poista
 2. Kerrankin suomella on potentiaalinen edustaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä muuta sano!
   Mä oon ainakin SO IN THE TEAM DING DONG <3 !

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No aika perussettiä ja tämä on mun mielipide. Näitä on ollut euroviisuissa ennenkin, eikä nekään ole järin korkealle yltäneet.

   Poista
  2. Joka vuosi on erilainen ja yllätyksiä on ollu monina vuosina ;)

   Poista
  3. Kyllä mun mielestä euroviisukappaleessa pitää olla jotain, jolla se selvästi erottuu muiden joukosta. Tämä kappale ei valitettavasti erotu muiden joukosta, enkä usko että kovin hyvin pärjää vaikka pääsisikin finaaliin. Mielipiteitä on tietenkin erilaisia ja joku tykkää, toinen taas ei. Toivotaan kuitenkin Suomelle onnea ;)

   Poista
  4. Noh on tää Kristan show sen verran näyttävä, että sieltä joukosta erottuu edukseen mm: värikkyydellä =)

   Kerrankin voin toivottaa Suomelle onnea kun on hyvä biisi. Mulla ei oo koskaan ollut sellaista, että ''Olen Suomesta ja pakko toivottaa onnea omalle maalleen''. Toivotan parasta vain suosikki esityksille ja kappaleille. Musiikkikilpailu kun se on =)

   Poista
  5. No mä nyt puhuinkin tästä kappaleesta, enkä kaikista Suomen viisukappaleista! En ole sanonut, että mäkään ajattelisin, että "Olen Suomesta ja pakko toivottaa onnea omalle maalleen".

   Poista
 4. Eihän oo edes varmaa vielä pääseekö esiintymään ollenkaan.. jos suomi ei pääse mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ei pääse mukaan? Malmössä toukokuussa semifinaalista finaaliin ja siellä voittoon :D

   Poista
 5. Ai, eiks Lordi voittanu Viisut tosi super näyttävällä showlla ja hienolla biisillä joka soi edelleen ulkomailla bileissä??

  Kun Lordin Hardrock Hallelujah alkoi soimaan yhdessä baarissa SUOMESSA, niin koko baari sekosi...
  Hollantilaisen ystäväni bileistä on video, miten 15 ihmistä sekoaa kun kuulevat Hardrock Hallelujahin ensimmäiset tahdit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh suoraan sanottuna jos mä oisin saanu päättää, niin Suomi ei olisi voittanut kyseistä Eurovision kilpailua. Itse olisin suonut voiton sen vuotiselle suosikilleni Tina Karolille kappaleella Show me your love.

   Ja ihmiset nyt on hulluja ja sekoaa oudoista asioista :D

   Poista
  2. no onneks et saanu päättää..

   eikä se kristan show nyt niin näyttävä ole. ompa sitä näyttävämpiäkin nähty!

   mutta biisi oli ihan ok, ei kylläkään erotu joukosta kovin.

   Poista
 6. Toi biisi on ihan samanlainen kun kaikki muutkin euroviisipaskat :D Ei tolla voiteta, ihan kamala biisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin voitetaan. Ainakin tähän mennessä julkistetuista kappaleista selväsi voittaja. 24 kappaletta tosin vielä julkaisematta.

   Poista
  2. Ei vitussa voiteta. Sieltä 24 kappaleen joukosta löytyy varmasti parempi. Ja euroviisut ei ole piiiitkään aikaan ollut mikään biisikilpailu - se on naapuri äänestää naapuria -kilpailu, jossa harvoin erilainen esitys voittaa. Hyvänä poikkeuksena voidaan mainita Lordi, se oli jotain mitä ei oltu ennen nähty ja toi sen ansiosta voiton Suomeen. Tämä Kristan lallatilaa-kappale on kuultu viisuissa niin monta kertaa että jää selkeästi huonoimpien joukkoon. Näet sitten kun viisut käydään ;)

   Poista
 7. en sanois että olis voittoainesta, ja osaan jopa perustella:
  1. Kristan englanti on jokseenkin ruman kuuloista
  2. kappale on TODELLAKIN samanlainen kuin muutkin euroviisurimputukset
  3. Hän on LIIAN itsevarmaa sorttia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen katsomaan tähän mennessä julkaistetut muiden maiden kappaleet, jonka jälkeen et voi sanoa, että samanlainen kuin muut. Kaikki tähän mennessä julkaistut biisit ovat hitaita kappaleita, joissa laulaja seisoo yksin, bändin kanssa tai parin taustalaulajan kanssa lavalla ilman mitään esitystä. Jos lopuilta 24 maalta tulee vain tuollaista musiikkia, niin Krista on ainut joka erottuu värikkyydellä ja menevällä musiikilla.

   Lisäksi itsevarmuus on seksikästä ja kaikkeen mitä tekee täytyy luottaa 100%. Jos itse vaikka menisin johonkin kisaamaan miettisin koko ajan, että mä voitan tän ja muilla ei oo edes mahiksii luonnollisesti, enkä mitenkään ''ehkä voitan ehkä en. Sen näkee sit joskus''

   Poista
  2. vähän veikkaan, ettei pääse edes edustamaan Suomea finaaliin saakka. Ja siis aina ei saa olla ihan liian itsevarma ettei putoa korkealta ja kovaa jos ei saavutakkaan sitä mitä on tullut hakemaan ;)

   Poista
  3. Mulla se taas on kaikki tai ei mitää :D
   Jokaisella on henkilökohtainen näkemys tälläisistä itsevarmuus, itseluottamus jne... asioista =)

   Ja Krista kyllä siellä finaalin kärjessä on!

   Poista
 8. Jos kerran mielestäsi jokaisella on henkilökohtainen näkemys ja pyydät vielä kertomaan siitä kommenteissa, niin miksi sitten lyttäät kaikkien muiden mielipiteet jos ne ovat negatiivisia? Ja ei ole ensimmäinen kerta. :D Ei sillä, ihan menevä biisi ja herttanen tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kenenkään mielipidettä kyllä lytännyt. Olen tottunut vastaamaan jokaiseen kommenttiin, jotka blogiini tulevat. Jokaisella on oma mielipide, eikä niitä saa arvostella. En mielestäni ole sanonut missään kommentissani kenenkään mielipidettä huonoksi?

   Poista
 9. Milloin/missä olet seuraavaa kertaa keikkailemassa dollsdancers -juontaja/tanssijan ominaisuudessa, voisin tulla katsomaan! Hieno kyllä tuo biisi, mutta ei mielestäni kuitenkaan loppuun asti ajateltu... Paras silti ehdokkaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tällä hetkellä mitään tietoa. Ilmoittelen kyllä sitten =)
   Todellakin paras Suomen ehdokkaista. Ainoa mielestäni, jolla on mahdollisuus sinne voittoonkin =)

   Poista
 10. Tämä peruspoppi oli in viisuissa arviolta 10 vuotta sitten. Itä-Euroopasta tullut monesti samankaltaista turhaa humppaa, ei menestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No koskaan ei voi suosiota tietää ennen kilpailun alkua. Niinkuin joku vissiin sanoi kommentissa täällä tai facebookissa, niin Lordikin haukuttiin ihan pystyyn ja sanottiin, että ei pääse semifinaaleista läpi ;)

   Poista
  2. No toisaalta olet itse täällä esittänyt mielipiteitä siitä, että varmasti tulee menestymään ;) Että mites se olikaan... Juu, koskaan ei voi tietää, mutta viisututkailijana sanoisin, että nyt on jälleen balladien aika ja renkutukset alkavat olla menneen talven lumia. Tämä ei jää mieleenkään oikein; itse en muistaisi enää edes sävelkulkua, vaan lähinnä sen, että no hoettiinhan siinä, että marry me. Kun miettii esim. viime vuoden Euphoriaa, niin tämä on niin hirvittävän kaukana - en tarkoita, että pitäisi tyylillisesti olla samaa, mutta Euphoria ei ollut tusinabiisi. Yleensä kärkikappaleisiin - ei siis pelkästään voittoon - vaaditaan jokin persoonallinen juju eikä tässä sitä valitettavasti ole. Olisi voinutkin olla vähän enemmän, jos laulaja olisi oikeasti mies, kuten suoraan sanottuna ensiksi luulin.

   Poista
  3. Mun mielestä se Euphoria oli just sellasta bile musiikkia :D Olisin suonut viime vuonna voiton ennemmi Ivin La La Love- biisille ja Euphorian olisin laittanut kakkoseksi.

   Mut jokasel on tosiaa se oma mielipide ja turha ketään haukkua alas ennen kuin tulokset tulee toukokuussa + aina pitää olla positiivinen ;)

   Poista
 11. Mun mielestä Krista voi ehkä voittaa, mut toisaalta taas ei. Erottuu kyllä Suomessa artistina jokseenkin mutta kun musiikillinen suuntaus on tuo purkkapoppi niin se taas ei vetoo muhun yhtään, eikä suurimpaan osaan Suomen kansalaisista jotka on ns. "rokkikansaa" :D Toki mahdollisuudet on mutta mun mielestä nää euroviisut on muutenkin niin nähty, ettei enää sinänsä kiinnosta kuka voittaa. Enemmän mua kiinnostaa Suomen voitto jääkiekossa kuin laulukilpailussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki uskon, että voi voittaa. Se vähän riippuu minkälaista musiikkia minäkin vuonna suositaan. Mua ei oikein se jääkiekko innosta ;D

   Poista
 12. Joo, lueskelin näitä kommentteja. Ja teille: Vihdoinkin suomelta joku muu kuin esim. Lordi tai jotku kuunkuiskaajat :D Ja Suomi pääsee esiintymään Malmössä, ainakin semifinaalissa. Jos pääsee siis semeissä jatkoon niin ollaan mukana finaalissa. Ja toivoisin että suomi voittaa ESC:n!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?