Suomelle jälleen hei hei!

Mua on alkonu sen verran ahistamaa tää pakkanen, pimeys ja muutenkin nää samat maisemat viikosta toiseen. Teinkin nyt taas yhden legendaarisen päähän pistoni ja laitoin ihan harkitsematta asiaa työhakemuksia menemään tuonne Espanjaan Gran Canarialle, Barcelonaan sekä Fuengirolaan. Nyt on vaan ajankysymys kun muhun otetaan sieltä yhteyttä. Ostan lentoliput ja lähden sinne kesään asti.

Tähän mennessä melkein kaikki parhaimmat kokemukset ovat tulleet minun extempore- päähänpistoksista. Viime vuonna tein saman tempun ja lähdin Espanjaan matkalaukun kanssa, ilman tietoa yöpaikasta ja vain 20e rahapussissa. Tietenkin eksyin, kadotin kerran matkalaukkuni ja vaikka mitä, mutta koko kokemus oli kokonaisuudessaa unohtumaton, enkä muutaisi siitä yhtään mitään. Todennäköisesti kuukauden päästä postailen jälleen lämpimän auringon alla kannullinen sangriaa edessäni ihanalla hiekkarannalla aaltojen loiskeessa.

Mutta sitten pariin viime päivään. Olen piristynyt nyt tosi paljon ja mikä minua on piristänyt on arkiset asiat. Olen siivonnut, pessyt pyykkiä, kokannut ruokaa ja oleillut perheeni ja ystävieni kanssa. Alkoholin olen ajatellut pistää syrjään joksikin aikaa. Alkohlista en ole koskaan niinkään oikeastaan välittänyt. Minulla on kolme pahetta, joista en näillä näkymin ole edes luopumassa. Ne ovat tupakka, Coca Cola Zero sekä Ed Green Light.

Järkytyin ku katoin tätä kuvaa. Oon näköjään sen verran jo laihtunut, että solisluut alkavat näkyä!

Kommentit

 1. Etkös juuri äsken vuokrannut, sisustanut ja juhlinut tupareilla uutta vuokra-asuntoa? Mites sen laita nyt kun kerran lähdet livohkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä lähe ku kuukaudeks tai pariks ;D
   Haluun olla suomessa kun kevät alkaa tulemaan!

   Poista
  2. Etkö sä äsken sanonut tossa postauksessa, että lähdet kesäks asti pois? Kesään taitaa olla vähän enemmän aikaa kuin kuukaus tai pari.

   Ja hei just katsoin mäkin sitä että oot kyllä laihtunu huomattavasti! :D

   Poista
  3. Siis jos joskus maaliskuun loppupuolella ajattelin lähte, niin ei siinä ole kuin kuukaus tai pari kun alkaa lumi sulamaan suomessa ;D

   Poista
 2. Vau, oieesti, nyt näyttää mun mielestä hyvältä! Laittaisitko jonkin kuvan jossa sinulla tiukempi paita? Olet siis syönyt per/ pvä vain 500- 1000 kaloria? Minusta se kuulostaa itselleni liian vähältä, mutta toisaalta laihtumistakaan ei ole tapahtunut, ja kuten sinäkään, kuntosalille liikoja lihaksia hankkimaan en halua.. Jos sinäkin olet onnistunut tuossa painon pudotuksessa, niin on munkin onnistuttava! Jos kykenisi kaksi viikkoa selviämään pienemmillä aterioilla, niin sitten voisi varmaan jatkaakin ja edistyä laihtumisessa.
  Itse kyllä aion ottaa mukaan likkumisen, eli kävelyn ja uinnin. Olen eri- ikäinen ja sukupuolinen, kuin sinä, ja en tiedä onko totta vai tarua, mutta miesten olisi helpompi laihtua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joku päivä laittaa =)
   500-1000kcal on päivän kalorisaanti. Riippuu ihan siitä mitä syö, että onko nälkäinen vai ei. Itse syön paljon kasviksia ja hedelmiä. Nälkä lähtee ja vähän kaloreita.

   Kyllä varmasti sinäkin onnistut. Ensimmäinen viikko on vaikein, mutta sen jälkeen elimistö tottuu ja sulla ei ole edes nälkä, vaikka syötkin niukasti kaloreita. Tsemppiä dietille <3

   En usko, että se on sukupuolesta kiinni. Mun mielestä naisen ja miehen erot ovat ne, että miehillä on penis ja naisella vagina sekä tissit :D

   Puhutaan, että naiset ovat tunteellisempia jne.., mutta mun mielestä myös miehet voi olla tunteellisia. Miehet ei yleensä halua näyttää sitä kun pitää olla niin kova muiden edessä. Mun mielestä sellainen on heikkous. (sori poikkesi pikkaen aiheesta) :D

   Poista
  2. Se, ettei tuolla ruokavaliolla hetken jälkeen ole enää nälkä, johtuu siitä, että aineenvaihdunta hidastuu. Sitten hidastuu myös laihtuminen ja vähän kaikki muu toiminta kehossa, eikä se palaudu ennalleen ihan hetkessä - joten jos siis lopetat dieetin tai syöt edes vähän aikaa reilummin, lihot paljon helpommin kuin ennen "dieettiä".
   Varmin keino jäädä jojokierteeseen on vetää noita matalien kalorien dieettejä, joissa katoaa sekä lihasta että rasvakudosta... Myös lihaskudoksen surkastuminen kun hidastaa aineenvaihduntaa, eivätkä lihakset palaudu pelkällä dieetin lopettamisella.

   Näkyvät lihakset on vaikea saavuttaa. Sen sijaan aerobinen liikunta, ihan vaikka kävely, auttaa laihtumisessa eikä kehitä näkyviä lihaksia.

   Ja kun sain sellaisen käsityksen, että välttelet rasvaa - muista, että rasvat ovat tärkeitä iholle, hiuksille ja aivoille! Esim. anorektikoilla on todetusti reikiä aivoissaan pitkällisen rasvanpuutteen seurauksena.

   Poista
  3. No minulla ei ainakaan ole lihottanut takaisin, vaikka välillä syön mäkkäri/hesburgerin ruokia, suklaata, sipsiä, karkkia jne...

   Poista
 3. Miehellä ja naisilla on täysin erillaista hormooni tasoa, sentakia meillä on eri laiset psyykkeet. Elikkä siihen on fysiologinen selitys, ei pelkkää tisssit. Jollain miehellä on enemmän nais hormoonia ja sentakia naisellisempiä, ja toistepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nykyäänhä miehellä saattaa tosiaan olla korkeampi naishormoonitaso kuin naisella ja sama toisinpäin ;D

   Poista
 4. Moikka!
  Haluaisin kysyä että minkälaisiin paikkoihin laitoit noita työhakemuksia ja mistä löysit avoimia työpaikkoja noissa kohteissa? Erityisesti tuo Gran Canaria kiinnostaa minua.
  Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkiin mahdollisiin, mitä sivustolta mol.fi- löysin =)

   Poista
 5. Mitä aiot tehä kesällä? töitää, matkailuuu vai juhlii? ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijon tehdä noita kaikkia, eli töitä, matkailua ja biletystä =)

   Poista
 6. Pakko kysyä, että oletko koskaan ollut töissä puhelinmyyjänä? Tiedätkö kuinka hirveetä hommaa se on? Vaikka se kuulostaakin jonkun korvaan kivalta kun luvataan takuupalkka, aamupala ja lounas, hyvät palkkalisät ja työ kuulostaa siltä että "no vähän vain puhutaan puhelimessa" niin se ei todellakaan ole sitä "kivaa ja rentoa". Kysyn tätä ihan vain silkasta mielenkiinnosta siksi, koska mol.fi sivustolla ei espanjaan ainakaan mitään muita työpaikkoja ollut tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon työskennellyt monta kertaa puhelinmyyjänä, eikä se ole mitään kauheaa työtä. Itse tienasin 1500-2000e/kk. Riippuu miten hyvåä on puhumaan ihmisten kanssa, onko motivoitunut myymään tuotteita ja riittääkö hermot =)

   Olen ollut Etelä-Saimaassa haastattelussakin kyseisestä ammatista.

   Poista
 7. Hae Gibraltarille, sehän on Espanjassa:

  http://www.toplanguagejobs.com/job/2416481/Finnish-Customer-Service-Advisor

  VastaaPoista
 8. Ootko koskaan ajatellut laittaa pystyyn omaa show-ryhmää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi et? Eikö se antais just semmoista sopivaa vapautta - vaikka Suomen ulkopuolellekin. Eikä sen tietty tarttis olla pääduuni.

   Poista
 9. Onnea Petri!! Niin ne asiat tuppaa järjestymään. Sait ilmeisesti Fuengirolasta töitä!! Mahtavaa.
  Onko sama firma, missä olit Las Palmasissa? Niillä näyttäisi olevan toimintaa myös Fuengirolassa. Mitä menet tekemään? Onko se lehtimyyntiä tms? Koska pääset muuttamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin lähteä lomailemaan. Takaisin Suomeen tulen kun rahat loppuu :D

   Poista
 10. Et näytä mun mielestä ees laihtuneelta?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?