Reissuun taas!

Aika lähteä jälleen reissuun, eli kohti Jollasta. Siellä odottelee ihanat Johanna Tukiainen sekä Julia Tukiainen. Julian kanssa ollaan nähty viimeeksi joskus ennen Joulua ja minulla tosi kova ikävä Juliaa. Julia oli siis Tukholmassa reissussa reilu kuukauden. Nyt tuntuu, että ei olla nähty ikuisuuksiin, mutta huomenna taas tuntuu ku oltas vasta edellisenä päivänä tavattu. Ystävät ovat maailmassa yksi tärkeimpiä asioita. Minulle tärkeintä elämässä ovat perhe, ystävät sekä rakkaus. Ilman noita kolmea asiaa en voisi elää.

Lauantaina on jälleen mieletön ja upea Johanna Tukiainen show Ravintola Raja-Tuvassa. Tulkaa kaikki siis sinne katsomaan upeaa showta, josta ei erotiikkaa puutu. Sunnuntaina mulle tulee aikanen herätys. Sunnuntaina on isäni syntymäpäivät ja haluan leipoa ison kakun. Mansikkakakku on suosikki meidän perheessä. Palataan ensi viikolla uusilla postauksilla ja uusilla kuvilla. Anteeksi taas tämä vanhempi kuva, mutta niinkuin edellisestä postauksesta pystyikin lukemaan, niin en ole jaksanut tehdä yhtään mitään.

Kommentit

 1. Mä tykkään siitä, miltä sä näytät täs kuvas. Oikeesti paljon onnistuneempi, ku jokku vanhemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... Noh tämä on vanha kuva ;D
   Kuten sanoin en ole saanut aikaan ottaa uusia kuvia, mutta ensi viikolla ryhdistäydyn!

   Poista
 2. nuku välil jos nyt tän postauksen teit 4:49 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkuminen on nyt muutamalta päivältä jäänyt aika vähiin :DD

   Poista
 3. Heii, en löytänyt mistään että monelta keikka Hollolassa alkaa.. voisitko valottaa asiaa? :) Kiitos! Ja hyvä blogi btw, onnee elämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikan pitäisi alkaa joskus 23:00-00:00 aikaan =)
   Ïtse en valitettavasti ole mukana esiintymässä.

   Poista
  2. Mutt oletko siis nyt kuitenkin Jollaksessa? Mutta et lähde tyttöjen mukana keikalle?

   Poista
 4. Ootko tulossa ens perjantaina 8.2 Kuopion keikalle? Tule! Oon seurannu tätä blogia sen syntyajoista lähtien ja ois kiva vihdoin nähdä livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tulossa. Vietän tässä kuussa enemmän aikaa perheeni ja Lappeenrantalaisten ystävieni kanssa. Tämä uupumus on saatava pois!

   Poista
 5. Moi! Toi kuva on sillain ihana, et se tuo mulle mieleen Andy Warholin.. <3 Hyvä poseeraus! Milloin olisit Keski- Suomessa keikkailemassa? Kesällä? Siis esim. Jyväskylässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Seuraile keikkakalenteria dollsdancers.fi- osoitteessa, niin selviää.

   Poista
 6. Jos et halua näkyviä lihaksia niin tanssiminen tuo sulle sekä kiinteyttä, että oman kehon hallintaa. Etenkin yläkroppaan tarvitset vielä kiinteytymistä, että ylimääräinen lähtee, ja solisluut tulevat esiin, ja pääset eroon käsivarsissakin olevasta ylimääräisestä. Sinä olet jo laihtunut todella paljon, nyt on se kiinteytymisen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun olen Dollseissa tanssinut jo yli puoli vuotaa, niin jalkani ovat jo kovettuneet, mutta ilman näkyviä lihaksia. Tanssi on siis minunkin mielestä hyvä kiinteytystapa!

   Poista
  2. Jalkojen kovettumista on tosi helppo päästä kotikonstein eroon! Liottelet niitä lämpimässä vedessä, johon on heitetty merisuolaa, sitten raspaat ja lopuksi kuivaat, rasvaat ja vedät puuvillasukat yöksi jalkaan.
   Ja kannattaa oikeasti harkita sitä korkokenkien käyttöä, kosmetologiystäväni kertoi, että naisille tulee paljon enempi kovettumia jalkoihin kuin miehillä, johtuen juuri "vääränlaisista" kengistä.

   Poista
  3. Tarkoitin, että selluliitti on lähtenyt pois, mutta ei sellain, että lihakset erottuisivat huomattavasti ;DD

   Poista
 7. mikä on sun lempi sovellus iphone 4:ssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook for iPhone tietenkin. Olen Facebook addikti ;D

   Poista
 8. Oot kyllä selkeesti lepäilyn tarpeessa kun katsoo sun postausten kellonaikoja. Keskity itseesi ja oman olosi parantamiseen. Ei ne keikat Johannalta ja Julialta taatusti ihan hetkeen lopu eli niitä tilaisuuksia tulee vielä varmasti paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on. Välillä nukun tunnin pari yössä ja välillä 13tuntia putkeen. Olen päivistäkin jo ihan sekaisin :D

   Välillä herätessäni soitan kaverille, että mones päivä on sekä mikä viikonpäivä on :D

   Poista
 9. Tarttisin vinkkiä hiusten vaalentamiseen! :D vaalensit mielestäni aika nopeasti mustista hiukseista vaaleiks, joten miten teit sen ja mitä väriä käytit? :D itellä on tällä hetkellä kuparin väriset hiukset ja haluaisin mahd. nopeesti blondit! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varoitan heti aluksi, että tää on nioea konsti, mutta hiusten palautumisessa menee jonkin aikaa.

   Kaikki tuotteet, joita käytän ovat Schwartzkopfin.

   Laitan ekana värinpoiston 45min, jonka jälkeen pidän kahden päivän tauon. Tuon kahden päivän jälkeen toinen värinpoisto 45min ja ostamaan kampaamosta hopeashamppoota, jota käytät päivittäin. Odotat viikon ja laitat Ice Blonde- kestovärin hiuksiin 30min ja sinulla on blondit hiukset. Muista käyttää viikottain hopeashamppoota tai sinulle käy kuten minulle, eli hiukset harmaantuu :D

   Poista
 10. Siis mitä ihmettä? Olet koko tämän vuoden sanonut, että tulet keikkailemaan useimmilla keikoilla. Nyt sitten jätit Raja-tuvan ja tulet jättämään Kuopion seudun keikatkin väliin? Miksi?? Miksi et lähtenyt Jollakseen, vaikka tässä blogissa niin kerroit. Ymmärrän toki, jos olet uupunut, mutta mitä ihmettä tapahtui tämän blogin kirjoittamisen jälkeen, koska selvästi olit halukas lähtemään reissuun vielä tämän kirjoittaessasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin Jollaksessa sekä syömässä perjantaina Johannan ja Julian kanssa =)

   Minun ei tarvitse antaa mitään syitä miksi en mennyt keikalle. Se on oma henkilökohtainen asiani. En ole kenellekkään tilivelvollinen.

   Poista
 11. Mitä söit Jollaksessa? oon kuullut, että Johanna ja Julia on mahtavia kokkeja :D

  Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kävimme syömässä Ravintola Sevillassa =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?