Paljastan tulevat projektit!

Nyt on aika taas valoittaa teitä lukijani tulevista suunnitelmistani esiintymisen puolesta. Nyt kevään aikana minua pystyy taas näkemään parin jakson verran Salatuissa Elämissä. Lisäksi menen haastateltavaksi Suomen kuunelluimpaan ja ainakin puhutuinpaan nettiradioon. Kyseinen nettiradio on nimeltään Pasiradio!

Näitä seuraavia ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta todennäköisesti esiinnyn kesällä muutamassa tapahtumassa, joista en vielä saa puhua mitään. Minulle on tullut tämän talven aikana useita viestejä, joissa minua pyydetään tanssimaan polttareihin. Vielä en ole suostunut, mutta olen kyllä harkinnut asiaa. En näe mitään syytä siihen, että miksi en voisi aloittaa polttariesiintyjänä. Tietenkin voisin ottaa keikkoja vastaan myös muihinkin juhliin.

Otan tässä pari päivää omaa aikaa ja blogiakin kirjoitan vasta lauantaina seuraavan kerran. Hyvin todennäköistä tosi on, että näppäimet sauhuaa jo huomenna. Viettäkää keväinen ja aurinkoinen viikko
Kommentit

 1. Pasiradio?? Luulenpa että ei taida olla ihan kuunnelluin.. Itse en ole ikinä kuullutkaan :D Ja veikkaan että kuunnelluin kanava on joku nrj tai the voice.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuressa suosiossa tuo on. Ainakin 15-25v keskuudessa.

   Poista
  2. Anonyymi, jos olisit lukenut vähän tarkemmin tai ymmärtänyt lukemasi: kyse oli NETTIradiosta. Sillä saralla Pasiradio on varmastikin suosituin. Toki voicet sun muut on kuunneltavissa esim. nettiselaimella, mutta nyt ei ollut siitä kyse.

   Poista
 2. Petri! Mulle tuli sellanen juttu mieleen, että voisit ens kaudella hakea siihen Iholla-ohjelmaan! Ootko seurannu? Sä oisit siinä ihan mahtava! Se on todella koukuttava ohjelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen otetaan vain naisia mukaan. Toivottavasti jollakin kaudella tulee poikkeus ;)

   Poista
  2. Kyllä ne voi sun kohdalla poikkeuksen tehdä! Eihän Viidakon tähtösiinkään miehiä pitänyt ottaa....ja kuinkas kävikään =)

   Poista
 3. Moi! Millaisissa kohtauksissa olet aiemmin ollut Salkkareissa? Jossain taustalla vai onko ollut repliikkejäkin? Yritän bongata sut nyt keväällä, osaatko yhtään tarkemmin sanoa koska tulis ulos se jakso tai ne jaksot joissa oot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylensä olen ollut ns. ''rekvisiittaa''

   Poista
  2. Tulevista jaksoista en luonnollisesti saa kertoa mitään.

   Poista
 4. http://www.hs.fi/m/kotimaa/Avioliittolakia+aletaan+ajaa+nyt+kansalaisaloitteella/a1361932578180?ref=mob-traf-is-frontpage-4&jako=8b3243ad9fa859382cd87efa2c4921c2

  Kannattaa varmaan mainostaa tuota kansalaisaloitettakin :} täältä löytyy: https://www.kansalaisaloite.fi/fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin elämäni ensimmäistä kertaa uutisia tämän jutun vuoksi! Nyt PERKELE niitä nimiä sinne kansalaisaloitteeseen!

   Poista
 5. Näytkö niis salkkareitten jaksois ihan kunnol et huomaa vai sit vaan taustalla? Toivottavasti ei mee ohi nyt taas ne jaksot :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä jaksossa näyn enemmän kuin aikaisemmissa =)

   Poista
 6. Kerro sitten jakson nimet ja missä kohtaa näyt koska ainakaan aikaisemmin en ole sinua sattunut bongaamaan :D niin ja kerro myös milloin olet Pasiradion vieraana:)

  VastaaPoista
 7. polttariesiintyjä...ihanko saadakses rahaa vai omaksi iloksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tarkempaa ruvennut ajattelemaan tuota asiaa =)

   Poista
 8. Kivoja projekteja tulossa!
  Milloin palaat Suomeen Espanjasta?

  VastaaPoista
 9. Moi!

  Sain joskus facebookissa tällaisen kiertoviestin, olisi mielestäni mukava postausidea blogiisi :)

  "Listaa kymmenen laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kymmenen laulun kanssa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi kiva. Pitää tämäkin tehdä jossain vaiheessa!

   Poista
 10. Sorry, but who the fuck is Petri Penna?

  VastaaPoista
 11. So, you think you're so important that you need a blog, twitter, fb and all that? From what I understand you're an attention seeking wannabe-celeb with nothing to give.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You do not need to come to pour out your grief to my blog. With all my love Petri PRINCESS Penna <3

   Poista
 12. Kiva Onlyn takki, käytätkö myös Onlyn farkkuja?

  VastaaPoista
 13. petri ootko miten seurannu faceja yms.. miten nyt muka joku "nainen" olis soittanu johannalle ja varoitellu susta jonista ja juhasta,nainen on kulema antanut teistä kolmesta jotain varoituksia.voi elämän kevät miten sekoa touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no Johannalle kuulemma AINA on joku nainen soitellut ja varoitellut ihmisistä, jotka pistävät Johannan kanssa välit poikki saadessaan selville Johannan oikean luonteen. Todellisuudessa kukaan ei ole koskaan soittanut Johannalle. Johanna yrittää suojella ''mainettaan'', jonka on menettänyt reilu viisi vuotaa sitten.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?