Fuengirola here I come!

Ensi kuun alussa siis on nyt lähtö Fuengirolaan. Päädyin tosin ihan vain lomailuun. Tarkemmin sanottuna reppureissamiseen. Otan vain lennon sinne ja katson sitten siellä mihin päädyn ja keitä tapaan. Rahaa pitää nyt säästää oikein urakalla ja takaisin Suomeen tulen sitten kun rahat loppuvat. Lomassa pitää olla actionia. En pidä hotelli-uimaranta-turistien nähtävyyde lomista ollenkaan. Pidän kierrellä autolla eri kaupunkeja, hypätä johonkin bussiin ja katsoa mihin se vie jne.. Mä oon nyt jo todella pirteä pelkästä ajatuksesta aurinkon alla. Ei tarttee pitää tät ahistavaa vaatekerrosta päällä. Pelkkä paita ja minisortsit riittävät! Yksi tulevaisuuden haaveistani on asua AINA talvet ulkomailla ja kesät Suomessa. Sitä tavoitellessa!

Kävin ostamassa jo kesäisiä vaatteita reissua varten mm: turkoosin ihanan löysän topin sekä ilmavan pitkän musta/pinkin leopardipaidan. Just tollasia, jotka on helppo vetää päälle kun lähtee kävelylle tai uimarannalle. Kesäkengät pitää vielä jostain etsiä tai ostaa uudet. Nyt on sen verran hyvät alennusmyynnit, että ostan varmaan uudet.

Viiru kisu pallokalana <3

Kommentit

 1. Mitä Joni on mieltä sun lähdöstä.? Kuitenkin melko pitkä aika oola erossa.. Ja Etelän lämmössä on tunnetusti houkutuksia tarjolla joka nurkan takana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja Joni Virtanen olemme vain ystäviä tällä hetkellä. Emme seurustele. Olen siis vapaa kaikille houkutuksille nurkan takana ;)

   Poista
 2. Mikset mee mieluummin Kanarialle..siel ois lämpimämpi? Voiku itekki sais joskus asiat niin että asuis aina talvet ulkomailla...se olis HELMEE!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gran Canarian olen jo nähnyt. Asuin siellä vuosi sitten joku kolmisen kuukautta. Ja sanoppas muuta. Varmaan aika monen unelma ;D

   Poista
 3. Itekki haluisin olla talvet ain ulkomailla muttei onnistu :D Mut kesät on kyllä mahtava olla ulkomailla sen takii et suomen kesä on tosi sateinen ja paska niin sit heittää hukkaan hyvää lomaa täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kaiken saa onnistumaan jos vain haluaa ;)
   Mä tykkään kesästä ja kaikki pitää mua tän takii outona, eli tykkään myös sateesta. Varsinkin jos aurinko paistaa samaa aikaa :D

   Poista
 4. IHANA KISSA!!!!
  Milloin teet lupaamasi kisupostauksen?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä ottaa muutama kuva lisää ja sitten =)
   Ennen ulkomaille lähtöä kuitenkin.

   Poista
 5. En tiedä missä pussissa mahdat elää, mutta ootko kattonut reissukohteesi keskilämpötiloja? Haaveeksi jää minisortsit ja paita, koska ei siellä tosiaan tähän aikaan vuodesta niin lämmintä ole. Eikä ole ens kuuussakaan, jos siihen ajattelit takertua. Leuto ilmasto kyllä on, mutta ei mikään sortsikausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle riittää 10 astetta ja auringon paiste, niin en suostu pitämään päälläni kuin minisortseja ja t-paitaa ;D

   Poista
  2. Minä ainakin uskon että pärjäät hyvin kevätsäässä. Kun katsoo tämän talven keikkakuvia ja ihan omia postauskuvia niin näytät tarkenevan pakkasessakin minisortseilla ja kevyellä paitulilla :)

   Poista
  3. Show-vaatteet on eri asia kuin normaalit vaatteet =)

   Poista
 6. Varaudu siihen sitten että Fugessa ei tähän aikaan vuodesta mikään hirveän lämmin ole... muutama vuosi sitten olin siellä päin kuukauden ja asteet pyöri siinä 15 hujakoilla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just katsoin, niin siinä parissa kymmenessä suunnilleen pyörii kun menen sinne. Parempi se on kuin Suomen pakkaset ;D

   Poista
  2. näin juuri! itsekkin palasin vasta fugesta ja melko viileää oli, mutta todellakin voittaa suomen pakkaset. ja se ruoka, se on vaan NIIIIN HALPAAA siellä <3 muutan eläkepäivillä fugeen kyllä, ihana maa, ystävällisiä ihmisiä, upea kulttuuri..

   Poista
 7. heips, tiiäthän ettei 18-vuotias voi vuokrata autoo? vaan siun tulee olla 21-vuotias ja ajokortti tulee olla ollut voimassa vuoden verran.
  terveisin tuleva matkaopas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, mutta ajattelin houkutella mukaani jonkun, joka voi vuokrata auton :D

   Poista
  2. Hyvä, et tiedät! :) nimittäin kaikki eivät. ja suosittelen vuokraamaan autonvuokraus liikkeestä, joka on yhteistyössä jonkun matkanjärjestäjän kanssa :) hyvää matkaa! nähdään ehkä fuengirolassa!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?