Shoppailua internetissä ♥

Nukuin tänään pitkään. Johonkin 19:00 asti. Mä oon varmaan tulossa vanhaksi kun kaikki matkat saa mut väsyneeks ja nukun reissujen jälkee pari päivää. Tosin valvoin kyllä aamuun asti, joka saattaa olla yksi syy väsymykseen. Muokkasin yöllä blogiani monta tuntia ja kommentitkin ovat taas käytettävissä. Tarkastus linja on edelleen sitten erittäin jyrkkä, enkä kommentoi enää Tukiaisia koskevia kommentteja.

Äsken taas eksyin tuhlailemaan rahonani -sivustolle, jossa on tällä hetkellä huikeat alennukset. Jopa -70% ja mä en oo koskaan pystyny olemaan tuhlailematta. Varsinkaan tammikuun alennusmyyntien aikaan. Itse keskitin tällä kertaa ostokseni alennusvaatteisiin ja ostoskoriin tarttui Cheap Mondayn sekä Calvin Kleinin boxereita muutama pakettia. Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä ostelemaan asusteita ja kenkiä täällä Lappeenrannassa. Mulle on tullu hirveä himo kaikkeen räikeeseen. Pinkkiä, sinistä jne.... Loppukuusta lähden vielä sitten shoppailemaan Tallinnaan. Samalla testataan uusi laiva M/s Finlandia, josta on varattuna sviitti kaikilla herkuilla. Reissuun lähtee koko perhe + yksi kaverini.
Kommentit

 1. Minkä takia poseeraat työkalupakin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pinkki meikkisalkku, ei työkalupakki :DDD

   Poista
  2. Aijaa, minkä merkkinen kun en tuollaista etsimällä löydä?

   Poista
  3. Ei mtn hajuu... En oo sitä itse ostanut, vaan sain lahjaksi.

   Poista
  4. No kai siellä nyt jotai lukee? Voisitko kysyä lahjan ostajalta, haluaisin samanlaisen... :)

   Poista
  5. Salkku on ostettu UFF Second Handiltä Helsingin Kampista.
   Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki.

   Poista
  6. Onhan se naisten työkalusalkku. Minullakin on tuollainen. Näyttää esim. motonet myyvän vielä nytkin (sisällä mm. työkaluja, käsineet). Googlaa kuvia "naisten työkalusalkku" tai "lady työkalusarja" niin löytyy.
   On se varmaan oivallinen salkku meikkienkin kuljettamiseen.

   Poista
  7. Noh mulle se nyt on melko sama mikä toi on/on ollu. Nyt se on ainakin meikkisalkku.

   Poista
  8. Mutta miksi et voinu myöntää sen olevan työkalupakki?

   Poista
  9. No mun mielestä se ei vieläkää oo työkalupakki... Ei ainakaa muistuta lähellekkää sellasta aika sekasi ois koko työkalupakki kun ei oo mitää, että voi ne järjestyksee sinne laittaa :D

   Se on sellanen tyhjä salkku.

   Poista
 2. jos käytät muuten tyttöjen vaatteita nii miks tilaat boksereita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän vaatteita sekä tyttöjen, että poikien puolelta. En välitä onko se tyttöjen- vai poikienosastolta. Tärkeää on se miltä näyttää vaatteet päällä.

   Poista
  2. oon tyttö ja käytän boksereita vaikka pukeudun sekalaisesti poika/tyttömäisesti, mitä väliä mitä pitää siellä alla? kuhan näyttää hyvältä ;)

   Poista
 3. http://lellu.blogsome.com/images/ty%C3%B6kalusetti2.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tollasen mäkin tartteen!!!!
   Toi mun laukku on ihan vaan kokonaan tyhjä sisältä.

   Poista
 4. Ihanaa ku on huolittellut kulmat! < 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kulmat on täl hetkellä ihan kauheassa kunnossa. En oo käyny pariin kuukauteen kampaajalla laitatuttamassa näitä. Nyt tammikuussa on pakko käydä kampaajalla. Ne varmaan raivoo mulle mun vetyperoksidilla tuhotuille hiuksille :D

   Poista
  2. Mitä, etkö muka osaa itse laittaa kulmiasi? Uskomatonta...ymmärrän kyllä, että se on tietynlainen statusjuttu kun laitattaa itseään kalliilla jossain, mutta ei kai niitä kulmia nyt pidä pehkoksi päästää kasvamaan jos ei joskus ole varaa/aikaa/jaksamista.

   Poista
  3. Mä en haluu pilata mun kulmia ja olen laiska.

   Poista
 5. Miksi sä meet aina tallinnaan shoppailemaan, eiks se oo vähän junttia ja köyhää :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään käydä laivoilla ja Tallinnassa. Siinä mitään junttia oo. Eikä silkää mulle oo mitää väliä onks se köyhää vai ei.

   Tallinnassa on juuri siitä hyvä, että siellä on todella halpaa. Miksi maksaa enemmän Suomessa, jos saa saman halvemmalla Tallinnasta?

   Poista
  2. nykyään tallinnassa ainakin vaateliikkeissä on melkein sama hintataso kuin suomessa

   Poista
  3. Vai junttia ja köyhäää...mahdatko olla koskaan anonyymi käynyt Tallinnassa shoppailemassa?! Tallinnassa on PALJON paremmat ostosmahdollisuudet mitä Suomessa missäkään kaupungissa..paljon erilaisia vaateketjuja mitä täällä ei tulla todennäköisesti koskaan näkemäänkään...päinvastoin, trenditietoiset ihmiset käy nimenomaan Tallinnassa ostoksilla....:D!! Jos et ole Petri käynyt niin suosittelen esim Kristiine keskusta ja Rotterdamin kauppoja!

   Poista
  4. En ole varma olenko käynyt noissa paikoissa. En koskaan pidä merkillä noita paikkojen nimiä. Auton otamme aina mukaan ja huristelemme pitkin tallinnaa ja pysähdytään kun kivalta paikalta näyttää.

   Poista
  5. Merkkivaatteet ovat Tallinnassa samanhintaisia kuin Suomessakin. Ja olen samaa mieltä Jennin kanssa, Tallinnassa on paljon paremmat shoppailumahdollisuudet kuin yhdessäkään Suomen kaupungissa, edes Helsingissä. Stockmann jääkiin usein ainoaksi paikaksi, josta löydän edes jokseenkin kivoja vaatteita ja olen valmis maksamaan enemmän, jotta näytän hyvältä. Suomalaisten vaatekaapeista kun löytyy lähinnä H&M:n Made in Pakistan -vaatteita, ja niiden laatu tiedetään.

   Tallinnassa on edelleen halpaa, mutta myös todella kallista. Riippuu aika paljon mitä sieltä etsit. Suosittelen lämpimästi tutustumaan paremmin eteläisen naapurimme pääkaupunkiin. Tallinna on pieni paikka, mutta sillä tuntuu olevan paljon enemmän tarjottavaa kuin Helsingillä. :)

   Poista
  6. Olen käynyt, enkä tarjonnasta järin vakuuttunut. Ihan btw se on Rottermanni. Ja ''trenditietoiset ihmiset'' valitsee tallinnan sijaan vaikkapa stokiksen :DD

   Poista
  7. No meitä ihmisiä on erilaisia ja meillä on erilaiset mieltymykset, mutta mikä sinä olet sanomaan, että juuri Tukholma on trendikkäämpi? Entä jos joku tykkää enemmän Tallinnasta, onko hän silloin juntti?

   Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että Tallinnassa on monipuolisempi tarjonta kuin Helsingissä. Virolaiset ovat todella muotitietoista kansaa tänä päivänä, ja he käyttävät paljon enemmän rahaa ulkonäkönsä eteen kuin useimmat suomalaiset. Ovat muutenkin tarkkoja tavarasta, nyt kun ovat vihdoinkin päässeet maailman kartalle.

   Poista
  8. Tuollaiset asiat ovat vain makukysymyksiä, joista ei voi kiistellä. Sama kun tappelisi onko Coca Cola vai Coca Cola light parempaa. Ei ole voittajia. Itse henk.koht pidän enemmin Tallinnasta. Tukholmassa on tietyt Roc/Punk tyyliset kaupat, joissa teen ostokseni.

   Poista
 6. Noi sun hiukset on HIRVEET, karsee leikkaus, ihanko pata ois ollu päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit. Hiukseni leikkautin viimeeksi kun kävin huolittelemassa kulmanikin, eli joku pari kuukautta sitten.
   Normaalisti leikkautan hiukseni kuukauden välein kerroksittain ja latvoista 1-2cm pois. Matkustelun ja keikkailun takia en ole saanut aikaseksi käydä kampaajalla.

   Poista
 7. petri. ei voi muuta sanoa kun KIITOS kommenttien palauttamisesta!

  VastaaPoista
 8. Kommentit ovat blogisi parhain osio, I LOVE THEM <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä näis kommenteis oo mitää sen ihmeellisempää ku muidenkaan blogien kommenteissa ;D Postauksethan ne on pääasia jokaisessa blogissa =)

   Poista
 9. Mikset julkaissut kommenttiani, jossa ihmettelin sitä, että palasit tähän vanhaan kommentointisysteemiin näin nopeasti, vaikka sen kommentointiblogin piti olla pysyvä? En näe, mitä loukkaavaa tuossa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentissa on ollut silloin jotain mitä en julkaise jos sitä ei ole julkaistu.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?