My ''little'' tattoo project ♥

Kuten viimeisimmässä videopostauksessa kerroin, niin minulla on käynnissä kevään aikana ulkonäköön liittyviä projekteja ja yksi niistä on se, että toinen käteni täyttyy tatuoinneista.

Miksi ihmeessä mä haluan peittää käteni kuvilla, joita ei saa pois kuin kalliilla laaserilla? Mun mielestä tatuoinnit ovat todella kauniita. Monet ottavat tatuoinnin vain jos sillä on jokin merkitys. Itse en kuulu tuohon kategoriaan. Minulla tatuoinneilla ei ole niinkään mitään syvällistä merkitystä/tarkoitusta. Minulla tatuoinnit ovat asusteita aivan kuten esimerkiksi korut. Tietääkseni suurin osa ottaa tatuoinnin vain jos sille on joku suuri merkitys. Käteni tatuointien värimaailmasta tulee yhtä räväkkä kuin persoonani, eli räikeitä värejä on luvassa. Punaista, pinkkiä, turkoosia jne... Varmoja tulevia tatuointeja ovat tällä hetkellä Pieni Merenneito, Hello Kitty, Cupcake sekä yksi tatuointi, jonka paljastan vasta valmiina. Se on yllätys eräille ihmisille.

Onko teillä lukijoilla tatuointeja? Jos on, niin minkälaisia ja missä. Onko tatuoinneillanne joku tarkoitus vai ovatko ne vain koristeena iholla. Jos teillä taas ei ole tatuointeja, niin mitä mieltä olette niistä ja haluaisitteko ottaa joskus itsekkin tatuoinnin?

Seuraavat kuvat ovat Inked Dolls- sivustolta:

Tämä kuva on todella lähellä tulevaa käteni värimaailmaa. Minulle tulee tosin ehkä hiukan hempeämmät sävyt.Kommentit

 1. Mult löytyy teksi "destiny follows no orders" se kertoo just sen mitä siinä lukeeki , eli mitä vaan voi tapahtuuu :) sit löytyy härkä toisestä kädestä joka on mun horoskooppi mut sille on tullossa vielä jatkoa! ite oon miettinyt kans et tatuoin hello kityn hirtettynä itteeni koska vihaan sitä suutonta kissaa :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on selässä lapaluun kohdalla kuva edesmennerstä sakemannista. Toisessa jalassa kolme tassua joissa kahden nykyisen koiran ja edesmenneen koiran nimen ensimäinen kirjain. Toisessa jalassa on tribaalin tyylinen ruusu, ruusu on väriltään sininen. Lisää haluaisin ainakin käteen, ranteeseen jonkun.

  VastaaPoista
 3. Sulla on siis edessä vanhan tatuoinnin väritys, eikö totta? Se on aika haalea noihin väreihin.
  Mulla on käsivarsissa ja selässä ns. mustavalkoisia tatuointeja ja yksi värillinen. Juurikin koska värien haalistuminen on minusta ärsyttävää, ei ole yhtään kiva kun kroppa on himmeää, epäselvää kuvaa. Vaikka tokikin se on yksilöllistä, toisilla haalistuu nopeammin kuin toisilla.
  Mun tatuointien aiheet on satujen maailmasta ja kaikilla on mulle erityinen tarkoitus, esim. laiva, lohikäärme jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun tätä on jo kerran väritetty joskus viime syksynä. Ja haluan pikkaisen hempeämpiä värejä kuin tuossa on, kuten kirjoitin.

   Saduista olevat tatuoinnit ovat ihania <3

   Poista
 4. Toivottavasti se "yllätys tatska" ei ole Johanna Tukiaisen naama tai joku muu dolls-aiheinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, mutta unohdin listasta, että mulle tulee Dolls logosta ne pinkit huulet.

   Poista
 5. Mieti vielä isoja ja värikkäitä tatskoja. Mallinhommissa ja näyttelijän työssä ne eivät ole plussaa, isoja on vaikea peittää. Ihosi ei kaiken ikää ole nuori a kimmoisa, mieti miltä hello kitty näyttää kurttuisena väriläjänä ryppyisessä nahassa. No, nuoret eivät kuuntele koskaan saarnoja vaan tekevät kuten itse haluavat. Jos aiot elää ja pysyä Suomen lintukodossa, cup cakesta ja pikkutyttöjen kisuhahmosta ei ole sinulle haittaa. Jossain muussa maassa saatat saada turpaasi esittelemällä tuollaisia homosymboleita. Ainahan voi tietty yrittää pitää käsivarret peitettynä. Asiasta kukkaruukkuun; oletko käynyt koskaan Lontoossa? Rakastaisit kaupunkia ja niitä shoppailumahdollisuuksia. Jos ikinä matkustatvsinne, ota tyhjä matkalaukku mukaan, saat sen hetkessä täyteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallinhommat on jääny pääasiassa sinne 15-16 ikävuoteen. Silloin tällöin niitä teen. Mulla on onneksi sen verran hyvät geenit, että en rupsahda helposti. Äidiltäni kysytään edelleen välillä henkkareita.
   Ps: äiti on 39-vuotias.

   Lontoossa haluaisin joskus käydä, mutta se reissu olisi kesällä. Talvisin matkustan vain lämpimiin paikkoihin.

   Poista
 6. Itselläni lukee lonkkaluussa grungetyylillä LIFE, se on muistutuksena siitä, että vaikka minulla pyyhkii nyt hyvin, en saa unohtaa kotitaustaani ja sitä maailmaa mistä itse tulen. Se on minulle äärimmäisen tärkeä tatuointi, jota en ikinä ottaisi pois. Se on pieni, ja näkyy muille vain jos itse niin tahdon. Aikomuksena on ottaa myös pieni muistotatuointi kuolleelle mummilleni, joka oli minulle kaikista rakkain henkilö, mutta sekin ajallaan.

  Aiotko ottaa jonkun FU NÄÄDÄT !!½33"!#¤T¤"-tatskan? Jos se on mitään tuohon suuntaan, harkitse tarkkaan. Vaikka vielä tatuoinnit ovat sinusta asusteita, kuvittele 30 vuotta eteenpäin. Olet silloin täysin eri ihminen. Muista myös työnsaannin kannalta tarkastella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa =)
   Rakkaiden ihmisten muistoksi otetut tatuoinnit ovat upeita!

   En ota mitää näätä tatuointiakaan. Ja ihminen ei muutu. Ulkokuori vain.

   Poista
  2. Ei muutu ei, mitä lie vanhojen ihmisten höpinää.

   Poista
  3. Kyllä ihmisen mielipiteet ja ajatukset yms. voi muuttua iän myötä. ja niin myös useimmille käy. ei se tarkoita sitä että perusluonne ja semmoset vahvat periaatteet muuttuisi.

   Poista
  4. Petri, ihminen todellakin muuttuu. Minä olen se kommentoija, jolla on niitä mustavalkoisia tatuointeja ja olen tarpeeksi vanha ollakseni vaikka äitisi ja olen aivan eri ihminen kuin teininä. En tietenkään sitä silloin sinun ikäisenäsi voinut edes kuvitella, että muuttuisin, mutta nyt voin sanoa, että jos ihminen EI vanhetessaan muutu kuin ulkokuoreltaan, asiat ovat tosi hullusti ;-).
   Tulet huomaamaan jo viiden vuoden päästä, ettet ole sama ihminen kuin olit tänään.
   Eikä se muutos tarkoita negatiivista muutosta, eikä sitä, että sinusta tulee "kalkkis" tai vanhus tai jotain. Katsot elämää vain hieman eri tavalla. Ihminen muuttuu koko ajan myös henkisesti, kun elämä hellii tai potkii päähän. Niin pitääkin. Ajattele, jos jämähtäisit paikallesi, eikä mitään henkistä kasvua tapahtuisi? Minusta se olisi kamala ajatus.

   Poista
  5. Sori vaan Petri. Oot 18-vuotias, joten sä et pysty esittämään statementtiä että "Ihminen ei muutu". Sulla on kuule vielä kunnon aikuistuminen edessä ja sen myötä tulet sitten joskus huomaamaan, että ihminen todellakin voi muuttua. Muistan omalta kohdaltani kyseisessä iässä ollessani miettineeni, että nyt tiedän koko maailmasta kaiken ja olen valmis maailmalle. Monien erehdyksien ja virheiden kautta olen nyt saavuttanut tämän 30 vuoden iän ja voin kokemuksen erittäin syvällä rintaäänellä sanoa, että ihminen todellakin muuttuu!

   Poista
 7. Mulla on skorpioni olkapäässä ja sillä on oikea tarkoituksensa. Muut tatuoinnit ovat koristeita, mutta tulevilla tatuoinnella tulee olemaan omat tarkoituksensa, koska mun mielestä se on kiva sit kertoa mitä ne tatuoinnit tarkoittavat.
  Pieni merenneito on myös yksi jonka aion jossain vaiheessa tatuoida ihooni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tatuoinnit oon nähnykkii iha livenä ja kivoja on =)

   Poista
 8. entä jos et enään parinvuoden päästä tykkääkkään tatuoinneistasi? mielesi näyttää muuttuvan aika tiuhaan tahtiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatuointeja otteassa harkitsenkin tarkasti. Ehkä ainoa asia maailmassa, jossa en tee pikaisia äkkipäätöksiä.

   Poista
 9. Minulla on tatuointi köynnöksestä joka tulee koko matkan jalkaani pitkin lantiolle asti. Sillä ei ole mitään symbolista merkitystä se on vain yksinkertaisesti pirun kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmana on upea <3
   Rakastan lähes kaikkia tatuointeja :D

   Poista
 10. Tollaset isot tatuoinnit on mun mielestä ihan sairaa upeita, ja esim. Kat von D on mun mielestä uskomattoman kaunis omalla räikeällä tavallaan eikä sellanen perinteinen kaunotar. Mä en itse ikinä ottaisi itelle noin isoja/paljon tatuointeja, mut aina ku näen tollasia niin mulla herää jonkinlainen kunnioitus ko. henkilöä kohtaan, pidän häntä rohkeana ja coolina. Mulla ei oo vielä tatuointeja koska en oo päättäny minkälaisen haluan, mutta mä haluan et sillä on joku merkitys koska muuten kyllästyn varmaan tosi nopeeta. Haluan jonku pienen tekstin joka on helppo piilottaa, ja teksti olis latinaksi, italiaksi tai ihan enkuksi. Mulla onki jo muutama lause mielessä.

  Koska meinaat ottaa nuita tatuointeja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä pystyy olemaan kaunis ja seksikäs tatuointien kanssa. Vaikka jotkut väittävät, että se rumentaa ihmistä.

   Miksi haluat helposti piilotettavan tatuoinnin?

   Itse jatkan projektiani kaksi kertaa tässä kuussa. Ihan nyt noin viikon sisällä eka tatuointi ja loppukuusta toinen. Helmikuussa tulee ainakin yksi tatuointi. Tiuhaan tahtiin siis.

   Poista
 11. Pakko kyllä olla räväkkä persoona, jos ottaa tatuoinnin "asusteeksi", josta ei kuitenkaan pääse eroon. Hatun nostoni!
  Itse ottaisin koiras fasaanin (lintu) nilkkaan, kunhan tulen täysi-ikäiseksi. Sillä on minulle kyllä merkitys (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatuoinnit ovat vain olleet mielestäni aina todella kauniita.

   Itse en malttanut odottaa täysi-ikäiseksi asti. Varmasti tulee kiva tatuointi.

   Poista
 12. Onneksi olet tullut järkiisi ja palauttanut kommentointimahdollisuuden! Hyvää jatkoa ja ole varovainen noiden tatskojen kanssa! Moni on ottanut tatskoja ja jälkeenpäin tullut katumapäälle. Ei niitä käytännössä millään pois saa kun on kerran ottanut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niiden kanssa tarvitse varoa kunhan on kylmäpäinen ja harkitsee tarkkaan jokaisen kuva =)

   Poista
 13. Mulla on oikeessa habassa beauty killer teksti ja siin ympärillä tähtiä ja jtn väri juttuja ja oikeessa kädessä kans teksti we are the nobodies wanna be somebodies when were dead theyll know just who we are. Ja toi beauty killer tulee jeffreen kappaleesta ja toi toinen mansonin kappaleesta. Otan kans vielä pääkallon ja ruusun samaan käteen.

  VastaaPoista
 14. mulla on tatuoitu jalka nilkasta polveen asti kokonaan, ruusujen seasta löytyy teksti memento mori. ja tatuoinnit ovat siskoni tekemiä, olkapäästä olkapäähän kulkee 8 lintua, ja lintu tatuointeja olen nähnyt tuhansia, mutten kellään vielä samanlaista kuin minulla :--) lisää tulee, mm. molemmat pohkeet ja käsivarsi kuten sinulle.
  onko ollut tatuoijien kanssa puhetta paljon tulisi leimaprojekti maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh sullapa löytyy jo tatuointeja =)

   Ei ole ollut puhetta koko kädestä. Yksittäiset tatuoinnit 45-90e

   Poista
  2. tatuoinnit ovat suuri intohimoni :---) ja minustakin ne ovat asusteita; rinnassa olevien tatuointien vuoksi ei tarvitse käyttää koskaan kaulakoruja ;--))

   Poista
 15. ja kukahan mahtaa olla tuo "ink master" joka tohon hintaan naputtaa sulle kuppikakun ja hei-hei-kissan kuvia käsivarren täydeltä? vai oliko ajatuksesi
  ottaa siis yksittäisiä leimoja sinne tänne vaikka puhut koko käsivarren tatuoinnista?
  Suunnitelmasi eivät toki minulle varsinaisesti kuulu, mutta ihan mielenkiinnosta (ja alan ihmisenä) kysyn.
  Koko käden hakkaaminen ammattilaisella ei nimittäin oo ihan edullista...
  Ja sitten mietin, että millaisen vaikutelman Petri antaa itsestään esim. n. nelikymppisenä, työpaikkaahastattelussa, jos siistin puvun hihoista vilkkuu kuppikakku... tirsk!!!
  Mutta oothan sä nää hommat suunnitellu, poikkeuksellisen huolellisesti, joten... nou probs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis per kuva... Otan useita eri kuvia, joiden taakse tulee sellanen tosi makee tausta. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Yhteensä projekti tulee maksamaan joku 500-600e

   Poista
  2. ja sen tatuointitaiteilijan nimi on...???

   Poista
  3. naurettavaa sanoa "Ja sitten mietin, että millaisen vaikutelman Petri antaa itsestään esim. n. nelikymppisenä, työpaikkaahastattelussa, jos siistin puvun hihoista vilkkuu kuppikakku... tirsk!!!"
   HUOH! silloin kun petri on nelikymppinen, niin eipä mikään tatuointi taida silloin enää hätkäyttää ketään.

   Poista
  4. Tatuoinnit on jo nyt niin ylestyineitä, joten mitenkäs sitten 20 vuoden päästä :D

   Oikeassa siis olet!

   Poista
 16. aika pelottavaa sanoa että pitää tatuointeja asusteina. niitä kun ei tuosta vaan pääsekään vaihtamaan jos alkaa "asuste" kyllästyttää. eipä ole minun tatuoinneillakaan suurta merkitystä, mutta en sentään ihan asusteina pidä. ei pahalla mutta suosittelen pohtimaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään pohtimista enään =)

   Poista
  2. Enää.

   Sellaistasanaa kuin enään ei ole olemassa.

   Poista
 17. Katsotko sinä sähköpostiasi? Lähetin sinulle kaksi hienoa banneriehdokasta, vastaatko viesteihin heti? Vai vasta sitten kun olet valinnut bannerikilpailun voittaja, vai et ollenkaan? Olisin otettu jos vastaisit viestiini. Itselläni oli selässä natsimerkki, joka on villeiltä nuoruusvuosiltani, nyt sen tilalla on tetrispalikoita, joka oli suosikki pelini nuorena ja muutenkin tuo mieleen nostalgisia asioita ja vanhat kunnon retroajat joita rakastin.
  Lämpimin terveisin Petri Penni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneri kisa on päättynyt ja voittaja on tuo kuva, joka tällä hetkellä on bannerina. Kiitos paljon osallistumisestasi =)

   Natsimerkki?!?!? OMG.. onneks ei oo enää :D

   Poista
  2. Niin mikset ilmota sitä bannerin tekijää??? Eiksenyt olis ihan kohteliastaki ku oot tehny asiasta kilpailun ja luvannu tuotepalkinnon!!!

   Poista
 18. Tatuoinnit on ihania kun ne on hyvällä maulla tehty! 8)
  Itseltäni löytyy kaksi tähteä yläselästä ilman mitään sen suurempia tarkoituksia. Tiedän, aika omaperäistä mutta pääasia että itse pidän. Sitten löytyy nilkan sisäpuolelta lintu jolla puolestaan on merkitys.
  En oikein ymmärrä ihmisiä, jotka vaahtoaa siitä miten tatuoinnin voi ottaa vain jos sillä on tarkoitus jne jne. Okei, hieman kärjistetty mutta eiköhän jokainen ole vastuussa omasta ihostaan. :) Kiitos.

  http://hellonoora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ymmärrä sitä tarkoitus intoilua. Se on muka noloa jos ei pysty kertomaan tatuoinnin tarinaa...

   Millaisia nuo kuvat selässäsi ovat??

   Poista
  2. http://bodymodifications.net/member/noo-la/126170/
   Tuossa olisi surkeaakin surkeampi kuva miljoonien vuosien takaa. Mutta eiköhän siitä idean ymmärrä. :>

   Poista
 19. Mitä kaikki valittaa oikeesti noista tatuoinneista, just sun tyylisiä ja sopii sulle varmaan tosi hyvin. Lisäks Hellokitty on niin ihana <3 Millonmeinaat ottaa? :) Laitathan tänne kuvaa sitten? Ooot niin kaunis/komee tyyppi oikeesti, että oksat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista kehuista <33

   Tässä kuussa varmaan ensi viikolla tulee seuraava. Kuvia tulee luonnollisesti.

   Poista
 20. itselläni tatuointi on vain koristeena ja halusin sen vain siksi että se oli kaunis mielestäni, enkä usko että koskaan rupee kaduttaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tule koskaan tatuointejani katumaan =)

   Poista
 21. http://yle.fi/uutiset/tatuoinnit_eivat_ole_enaa_trendikkaita_-_paitsi_suomessa/6450656

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua nyt ei kiinnosta onko tatuoinnit trendikkäitä vai ei. Itse pidän ja se on tärkeintä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?