Las Palmas ♥ Part 11

Nyt olen ollut Las Palmasissa tasan 2kk & 6pv. Lensin siis Las Palmasiin 06.01.2012. En olisi muuten hoksannut, jos entisellä asunnolla pakatessani en oli eilen illalla löytänyt vanhoja lentolippujani. Asun nyt siis tämän viimeisen viikkoni hotellissa, koska vuokrasopimukseni loppui. Huomenna otan kuvia hotellihuoneestani. Olen tänään liian laiska ja stressaantunut. Hotellihuoneessa on ihanat värit violettiä sekä limenvihreää. Hotellistani löytyy myös ihana, mutta kapea parveke jossa otan päivällä aurinkoa. Suomeen lennän viimeistään perjantaina. Töitäkään minulla ei Las Palmasissa enää ole. Viime perjantai oli viimeinen työpäivä. Loppu viikosta sitten viimeistään kirjoitan viimeisen postaukseni Las Palmasista.
Palmasissa olen opetellut meikkaamista mm: tutorial-videoiden avulla. Parhaiten olen oppinut huulten meikkaamisen muhkeimmiksi ja paksummiksi. Testasin lähes kaikki tuotteet ja uskokaa tai älkää, mutta tehokkaimmaksi paljastui värilinen huulirasva sekä huulikiilto. Värillistä (pinkkiä) huulirasvaa levitetään hiukan yli omien huulien, mutta sellain, että se ei näytä yli menevältä. Huulirasvan jälkeen levitetään huulikiilto myös yli rajojen huulirasvan päälle. Huulikiillon pitäisi olla mieluiten väritöntä, että huuliin tulee 3D-efekti. Katso ennen ja jälkeen kuva alhaalta. (huulipuna ei käynyt liian vahvan värin vuoksi)

Löysin pitkästä aikaa uuden ihanan blogin. Yleensä en koskaan lue blogeja, mutta muutama erikoisuus löytyy joista pidän. Tämä kyseinen blogi kuuluu ihanalle ja rakkaalle ''Homopikachulle''. Blogin nimikin on osuvasti The Gay Diary Of Pikachu. Blogiin pääset tästä.


Kommentit

 1. Meinaatko sä muuten mennä armeijaan vai sivariin? Vai yritätkö saada vapautusta? :)Jos jälkimmäinen vaihtoehto, niin miten yrität saada sitä?

  VastaaPoista
 2. mielenkiinnosta kysyn, oletko bi/homo/hetero? :--)

  VastaaPoista
 3. Onko sun blogille tullu ihan hirmusti uusia katselijoita sen Suosikin jutun jälkeen? c:

  VastaaPoista
 4. Teen kohta postauksen jossa kerron. Illalla valmis.

  VastaaPoista
 5. pakko oli tulla stalkkaamaan tätä blogia Suosikin jutun takia o.o

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?