Las Palmas ♥ Photos!

Tässä olisi teille muutama photoshopattu kuva täältä neljän seinän sisästä!

Kommentit

 1. Hei Petri :) Kivoja kuvia! Mutta hiukan petyin, kun on ainoastaan kaksi kuvaa sinusta, joista toinen on todella epätarkka. Olisi kiva nähdä useampi kuvia sinusta itsestäsi, ja voisit niissä esitellä kesäistä pukeutumista

  VastaaPoista
 2. Ei siel vissii ihan nii lämmin oo ku ekassa kuvassaki on huppari päällä? ;o Mut kiva hei et vihdoin todistat asuvas siel.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nohuhhuh kai sen nyt taustasta yms näkee et tuol on lämmin =D ja tuskin nuo ihmiset ois tuolla rannalla iman paitaa jos ois kylmä =)))

   Poista
 3. On tääñ päivittäin joku 20-30 lämmintä. Ylemmässä kuvassa mulla on ohut kauluspaita, koska oli niin tuulinen ilma!

  Lisää kuvia musta tulossa....

  VastaaPoista
 4. oot tosi söpö tossa toisessa kuvassa<3

  VastaaPoista
 5. Hei vähän kivat et laitoit viimeinkin kuvia! :))

  VastaaPoista
 6. ihan hyvää jälkee, mitä photoshoppii käytät?

  VastaaPoista
 7. Kyllä sä negatiivistakin kommenttia saat, kun sitä näköjään vaadit. :D Ja multahan sitä löytyy. Ootko käyttänyt kuinka useasti kameraa? Koska oikeilla asetuksilla olisit saanut kyllä paljon PALJON parempia ja tarkempia kuvia. Esimerkiks noi sun karnevaalikuvat on yhtä heilahtaneita ku teinien baarikuvat ja samoin toi sun glamour karnevaali asu kuvas. Luulin et oisit panostanu siihenkin enemmän mut kyllä "petyin" iha hirveesti, ku vastas tyyliltään ihan jotain lasten halloween asua. Toivottavasti nyt julkaiset edes tämän kommentin. Oon huomannut, ettet ees mun kommentteja nykyään julkase. Taitaa tulla liikaa kritiikkiä. :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla vähän tylsä elämä ku lähes jokaseen Petrin postaukseen pitää itkeä jotakin? :D Oot kyllä naurettava tyyppi. Sä _oikeasti vaikutat kateelliselta ku noin kiihkeesti jaksat päteä pienistäki asioista ja etsiä joka seikasta jotakin vikaa. Tää on Petrin blogi ja kukaan ei pakota sua lukemaan jos et kestä. Sun todellakin kannattais hankkia elämä.

   Poista
 8. olikohan sulla viimevuoden linnotusten yössä noi pinkit shortsit? :D

  pakko kysyy ku sillo katoin, että mihi on nykynuoriso menossa! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?