Las Palmas ♥ Part 8

Käytiin muutama päivä sitten unelmieni kaupungissa Anfi Del Marissa! Tuolla Anfilla oli ihana valkoisesta Karibialta haetusta hiekasta tehty uimaranta, merkkivaateliikkeitä toinen toisensa perään, luksus hotelleja, upeita ravintoloita ja kahviloita sekä upeita trooppisia kasveja ja kukkia. Kuulun niin tuonne Anfille. Siellä kului koko päivä ihan vain shoppaillessa, auringon ottamisessa sekä herkuista nauttiessa. Aino huono puoli tuolla on, että hintataso on joku 30%-50% isompi kuin esim: Palmasissa tai Puerto Ricossa. Diettini sujuu todella hyvin täällä. En ole varma paljon olen laihtunut, mutta kiinteytynyt olen huomattavasti. Tänään illalla menen vanhempieni kanssa syömään upeaan ravintolaan jossa on ihana valkoinen sisustus, kristallikattaus sekä upeita kristallikattokruunuja katossa. Ensi kuun alussa on taas tilipäivä ja pääsen taas shoppailemaan. Täytyy ostaa tuliaisia suomeen ihanille ystävilleni. Suomeen kun saavun lähden käymään Ruotsissa sekä lähden kyläilemään Jollakseen ihanien Johanna ja Julia Tukiaisen luo! Muistakaa nyt maaliskuun Suosikki. Siellä on iso muutaman sivun pituinen haastattelu minusta. Kerron tyylistäni, tulevaisuuden suunnitelmistani ym..


Kommentit

 1. vai että oikee tuksuu meet tapaamaan .....

  VastaaPoista
 2. ajeletko jalkakarvoja xd

  VastaaPoista
 3. Olen ollut talven tassa naapurisaarellasi, ja ihmettelen, miksi kummassa matkustat tanne asti nakemaan ja kokemaan ihan samoja asioita, mita on kaikkialla maailmassa; kristallikruunuja, shoppailua, uimarantoja..? Oletko yhtaan tutustunut -paikalliseen- elamanmenoon kaupunkien ulkopuolella? Suosittelen todella lampimasti.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo viimeinen kuva!

  VastaaPoista
 5. mooi ! luin just suosikkii josta bongasinki sut. Oot tosi rohkee ku uskallat olla sellanen kun haluut. Ja tää sun blogiski on aivan mahtava. Sait juuri uuden lukijan . Oot super ihana :) !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?