Las Palmas ♥ Part 7

Nyt oon vaikeen valinnan edessä! Pitäis päättää lähenkö Palmasista Suomeen ens kuun alussa vai huhtikuun alussa. Huhtikuussa viimeistään pitää Suomeen tulla, koska silloin on isoveljen 20v synttärit. Ensi kuun alussa jos lähden, niin pääsisin reissaamaan ensiksi Ruotsiin ja sen jälkeen Viroon sekä Venäjälle. Täytyy miettiä tätä todella tarkkaan. Mitä mieltä te olette. Ensi viikonloppuna vuokraamme Las Palmasista auton ja lähdemme ajelemaan ympäri saarta. Harmikseni vatsani on viime päivinä vähän reistaillut, mutta maitohappobakteereita naamaan, sekä Imodeumia. Voisin loppu viikosta taas tehdä suuremman kuva postauksen. Nauroimme vanhempieni sekä kavereideni kanssa, kun kirjoitin viime postauksessa, että ''tässä näitä photoshopattuja kuvia'' ja tietysti oli iso liuta kuvia, niin sen jälkeen ei ole tullut yhtä ainoatakaan negatiivista kommenttia. Kirjoitusvirheitä voi olla paljon, koska ostin juuri uuden miniläppärin, jota en vielä kunnolla ossa käyttää.

Kommentit

 1. Jaksamista Sinulle toivotan, muista nesteytys. Ja duunista, lähde lomailemaan, johan olet kohta kaksi kuukautta jaksanutkin ahertaa, ei se työ niin hirveän tärkeä voi saati saa olla.
  Saat varmasti matkoillasi enemmän uusia kokemuksia ja kansainvälisiä ystäviä. Tarvitset kontakteja, jotta nettikauppa lähtee sitten syksyllä räjähtävään nousuun. Samalla voit toimia Suomen muoti- ja nuorisolähettiläänä ja antaa ohjeita ihonhoitoon ja meikkaukseen, olen kuullut että Venäjällä ja Virossa on nuorilla kovasti iho-ongelmia, ruotsalaisilla akne taas vaivaa.

  Eetu Rymy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. petrihän itse kärsii aknesta ja vielä ehdointahdoin huitelee palmasin lämmössä meikit naamalla. Siitähän se akne kovasti tykkääkin. Neuvoja en ottais häneltä vastaan, vaikka muuten ihana ihminen onkin. Go petri go

   Poista
  2. Akne on ihosairaus, josta ei pääse eroon kuin iän myötä. Lääkäristä saa kyllä ihoa rauhoittavaia pillereita sekä voiteita. Sille ei itse mitään voi, jos aknen saa! Meikillä sitä voi peitää mm: mineraalimeikit EIVÄT tuki ihoa, joten ihan reilusti saa sitä käyttää ilman ihon pahentamista!

   Poista
  3. Akne on ihossa oleva tulehdus, joka on parannettavissa lääkkeillä. Jos naamasi on jatkuvasti tulehtunut, se kannatta hoitaa, etenkin jos vaivasta on riesaa. Isotretinoiini on tehokkain lääke ja sitä määräävät ihotautien erikoislääkärit. Naaman ei tarvitse näyttää kuun pinnalta, vaan sitä saa kyllä lievempäänkin akneen. Todella monet sitä ovat käyttäneet ja oikeasti päässeet aknesta eroon. Valitettavasti akne ei kaikilla häviä edes iän myötä ilman kunnollista lääkitystä ja toisilla ihmisillä on aikuisenakin voimakkaasti rasvoittuva iho, mikä aknelle altistaa.

   Asiallista tietoa aknesta löytyy esimerkiksi tämän linkin kautta http://www.yths.fi/terveystieto_ja_tutkimus/terveystietopankki/111/akne

   Poista
  4. Mun sisarella on ollut todella paha akne. Hän söi e-pillereitä ja sai aknen pois. On se naisilla helpompaa

   Poista
 2. Kirjoitusvirheisiin auttaa se, että tekstin lukee edes kerran läpi ennen julkaisua. Suosittelen, se helpottaa lukioiden työtä ja antaa sinusta ammattimaisemman kuvan jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan LUKIJOIDEN. Lukisit ees kertaalleen kirjoittamasi kommentin läpi ennen julkaisua =)

   Poista
  2. Jeps, sorruin samaan syntiin kuin blogin kirjoittaja. Voisihan tätä lähteä perustelemaan, mutta virhe tuli tehtyä ja se pitää vaa hyväksyä. Ironia <3

   Poista
 3. Kerkeet käymää Ruotsissa ja Virossa vielä miljoonia kertoja. Nauti nyt kun oot päässy töihin Las Palmasiin!

  VastaaPoista
 4. Uskomatonta,tyyppi on noin nuori ja jo kaksi kuukautta töitä niin ei enää jaksa!!!! Ehkä niitä euroja on sitten satanut niin paljon ettei tarvii töitä tehdä.

  VastaaPoista
 5. Saanko kysyä mitä työtä teet siellä Las Palmasissa, kun yhdessä blogikirjoituksessasi hehkutit miten saat kauppaa aikaiseksi, palkka juoksee ja elämä on ihanaa? Miksi nyt yhtäkkiä olet kyllästynyt?

  VastaaPoista
 6. Millos ne sun kaverit tulee käymää sun luona siellä? :] Koitaha nyt jaksaa, ei se elämä ilman työntekoa suju!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?