Las Palmas ♥ Part 6

Pieni tauko ollut kiireiden vuoksi, mutta nyt taas pientä postausta ja kuva karnevaalipuvuistakin löytyy. Rakastan karnevaaleja. Ilotulituksia, mahtavia asuja, biletystä jne... Karnevaaleja ei voi yksinkertaisesti kuin rakastaa. Viime viikonlopuuna vedin totaaliset drunk outit Jenkkien tyyliin. Join ihania drinkkejä sekä mahtavia shotteja ja loppu illan varmasti jo arvaattekin! Porukkamme asuista löyty Batmanista tutut Myrkkymuratti, Kissanainen ja Kaksinaama. Sitten oli yksi smurffi ja itse olin tuomion enkeli.

Asun vihdoin omassa asunnossani, joka on täydellinen. Ikkunasta näkyy meri sekä kauppa, ravintoloita ja clubeja on heti kun ulko-ovesta kävelee ulos. Voisin ensi viikolla tehdä kuva postausta Las Palmasin kaupungista sekä asunnostani. Asunnossani on keittiö, makuuhuone, olohuone sekä vessa. Vuokra on vaivaiset 500e, joten todella edullisesti löysin asunnon.

Kommentit

 1. Onko sun vanhemmat miten kauan siellä (jos ne edes on?), ja missä ne sit asuu? :D

  VastaaPoista
 2. Keitä noi muut kuvassa olevat tyypit on? ;o

  VastaaPoista
 3. Muut ''tyypit'' on mun Palmasilaisii kavereita. Vanhemmat asuu ihan mun asunnossa. Makuuhuoneessa on parisänky sekä yhden nukuttava sänky =)

  VastaaPoista
 4. Moi Petri! Sun blogi on mahtava ja vaikutat tosi symppikseltä, jatka samaan malliin ja nauti elämästäsi täysillä !!! Niinkuin varmaan teetkin ;) Ihanaa jatkoa sulle! T.Fanitytsy

  VastaaPoista
 5. Ei tullu sitte mieleen kuvata niitä itse karnevaaleja? Asunto vaan ja verhot tiukasti ikkunan edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIINPÄ! Enkä nyt asunnon edullisuudesta oikein tiedä. 500 eurookin on aika paljon, mitä nyt katsoo noita samanlaisia kämäsiä valkosia seiniä mitä löytyy melkein jokaisesta asunnosta Suomessa. :o Luulis et siel Las Palmasissa olis vähän glamourimman näköstä ku Suomessa. Tee postaus asunnostasi?

   Poista
 6. Aika kalpeita Espajassa oleviksi tyypeiksi..

  VastaaPoista
 7. Onko noi jotai paikallisia vai ? (:

  VastaaPoista
 8. No tavallaa paikallisia, eli ne asuu myös tääl ja on samas työpaikassa ku mä....

  Luoja et mä saan nauraa noille kateellisen kitkerille kommenteille joita tulee ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niitä tulee, koska sun juttus ei oo aina kaikkein uskottavimmasta päästä... Tuskinpa suurin osa niistä mitään kateellisia oikeesti on. Mutta, postaile pian taas uudestaan, ja laita nyt ihmeessä ENEMMÄN kuvia! Sun asunnosta, ulkoa, niistä karnevaaleista jne! :)

   Poista
 9. En tajuu mikä täs on epäuskottavaa ;DD
  Kirjotan yleisesti elämästäni ja ei mun blogii tarttee väkisi lukee ;DDDDDDDD
  Onko siinä jotai ihmeellistä, että nuori haluaa lähteä kokeilemaan siipiää ulkomailla???

  VastaaPoista
 10. kyllä tää petri on ihan siellä las palmasissa! koittakaa jo herrajumala uskoo. ite luen petrin blogii aina välillä ja mun tuttu sattuu olemaan tällä hetkellä siellä palmasissa samalla alueella kun petri ja on nähnytkin hänet pari kertaa. luoja mitä porukkaa. jatka petri samaa mallii ja sun blogis on mahtava!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?