Las Palmas ♥

Anteeksi, että en ole kirjoitellut. Minulla ei ole ollut nettiä saatavilla aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Täällä Las Palmasissa on aivan ihanaa ja upeaa. Aloitetaas nyt kertominen ihan alusta lennosta lähtien.

Lensin siis Finnairilla, joka oli aivan mahtava lentoyhtiö. Lentoemäntäni oli aivan ihana ja ystävällinen. Sain jopa vaihdettua annokseni kasvisannokseen, vaikka ne pitäisi vaihtaa 48h ennen lentoa. Lentoaika oli jotain kuusi tuntia. Ainoa vika Finnairilla oli, että kone lähti muutaman tunnin myöhässä. Lentokentältä otin taksin ja menin Eurostar hotelliin, jossa olen nyt viimepäivät viettäen ihan vain lomaillen. Tänään muutin asuntolaan, jossa asuu muitakin työntekijöitä. Vanhempani tulevat ensi kuun alussa tänne ja silloin vuokraan ihan oman kämpän.
Maanantaina on ensimmäinen työpäiväni. Työaikani on ensimmäisen viikon ajan 06:45-12:45. Tulen siis kuolemaan aamuihini. Täällä on tosi paljon kaikkia ihania ravintoloita. Tällä hetkellä lempiravintolani on Glamour- niminen ravintola jossa on ihanat ruuat. Se on muutamia euroja kalliimpi kuin muut ravintolat, mutta se muutama euro enemmän siitä ruuasta kannattaa maksaa suosiolla. Kameraa minulla ei tällä hetkellä ole. Saan sen ensi kuussa kun vanhempani tuovat sen mukanaan Suomesta. Ajattelin ottaa muutaman kuvan ja lähetää ne äidin kännykkään, josta hän lataa ne koneelle ja laittaa blogiini.

Kommentit

 1. siis milloin sä oikeen lensit sinne ? porukka sanoo et sut nähtiin vielä eilen tai toisspäivänä lepras, whataaaa

  VastaaPoista
 2. Viikonloppuna.. Taitaa mulla olla komee kaksoisolento ;))

  VastaaPoista
 3. onks siel kovinkaa lämmin nytten : ()

  VastaaPoista
 4. On tääl joka päivä 21-26 astetta ja aurinkoki on pilkahtanu päivittäin!

  VastaaPoista
 5. Ainaki mitä itse nyt netistä katoin Las Palmasin ilmoja niin siel on pilvistä tai puoli pilvistä ja suunnillee joka päivä 20 astetta lämmintä. Ensi yökin on 16 asteinen, et aika kylmä verrattuna suomen kesään.

  VastaaPoista
 6. Pilvistä on ainaki aamuisin ja iltaisin yleensä. Joka päivä aurinko kuitekin muutaman tunnin ajan paistaa kirkkaalta taivaalta =))
  Satanu ei oo viel ainakaa niiku säätiedoitus väitti. Tääl on kuumempi aurinko ku suomessa. Siit voi johtuu et tuntuu lämpimämmältä?

  VastaaPoista
 7. cieneklia: Ehkä tää petri tietää minkälainen sää siellä on ku se siellä itte on =D kannata mitää nettiä aina uskoa =D

  VastaaPoista
 8. cineklia: kannattaa uskoa sätiedotuksiin ? =) suomen säätiedotus kusettaa tyyliin aina.

  VastaaPoista
 9. "kuumempi aurinko ku suomessa" :'DDDDDD se on kuule iha sama aurinko ku suomessakii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. etelässä päin on oikeasti kuumempi jos on esim. 26astetta

   Poista
 10. Luojs et jotku on idiootteja... Tietysti se on sama. Se vaa tarkottaa että se tuntuu kuumemmalta!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?