Las Palmas ♥ part 3

Heippa taas kaikille täältä Las Palmasista. Täällä menee päivät todella nopeasti huijauksessa. Ihmettelen miten en ole ollut ollenkaan väsynyt, vaikka nukun öisin vain n. 4-6 tuntia. Se on varmaan tämä lämmin ilma ja valo joka piristää. Ensi viikolla minulla on muutama iltavuoro. Pääsen siis nukkumaan hiukan pitempään. Kamerankin saan ensi viikon loppupuolella. Olen siis pääasiassa Jaromatic - nimisessä telemarkkinointi firmassa töissä myyntineuvottelijana. Pidän alasta ja palkkaus on todella hyvä. Parhaimmillaan monien tuhansien ansiot.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa bilettämässä ja rakastuin punaviiniin. Täällä alkoholi on melkein ilmaista. Punaviinilasillinenkin oli vain alle pari euroa ja drinkit maksavat siinä neljästä kuuteen euroon. Muutenkin eläminen on halpaa. Elämä täällä on aivan täysin erillaista kuin Suomessa. Päivisin rannalla auringonottoa ja öisin juhlintaa milloin missäkin seurassa ja arkipäivisin tietysti töitä. Viikonloppuisin elämä on kuin suoraan Jersey Shoresta. Koskaan ei yksin tarvitse clubeilla olla. Seuraa löytyy aina, joka on osittain Espanjalaisen kulttuurin ansioita. Shoppailla en ole kovin paljoa ehtinyt, mutta pari paitaa ja kosmetiikkaa olen jo ehtinyt ostaa. Joku viikonloppu olisi tarkoitus lähteä käymään eteläisimmissä kaupungeissa. Todennäköisesti ensi kuun alussa ja ensimmäisenä palkkapäivänä. Muistakaa, että saatte pyytää toivepostauksia Las Palmasiin liittyen. Pyrin tekemään jokaisesta älyllisestä toiveesta postauksen. Ensi viikon viikonloppuna tulee kuvapostausta heti kun saan vain kameran käsiini.Kommentit

 1. Pidä todella antoisa ja ihana loma! <3

  VastaaPoista
 2. Mitä nyt kaverini kävi juuri joulukuussa Las Palmasissa, ja kyselin vähän noista hinnoista niin aika hyvin osaat värittää. Ei siellä ravintoloissa kympillä mitään ruokia saa, ellet mene johonkin kebabia syömään. Ja mitä nyt tulee tohon palkkaukseen, niin saat aika paljon myydä niitä lehtiä ennen kuin tulet tienaamaan "monta tonnia". Elät aikamoisessa pilvilinnassa, etkä kovin realistisesti ajattele. Sama homma mitä mietin on, että mites siel las palmasissa ääkköset toimii? Ei ainakaan kaverilla toiminut kun siellä oli lomalla. Aika outo juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotkut osaa käyttää tietokoneita ja on tietoisia siitä, että ääköset tomivat painamalla esim aata ja ¨< merkkiä yhtä aikaan.

   Poista
 3. No jos noissa turisti paikoissa käy syömässä, niin niissä on nuo hinnat kalliimpia. Täällä on ihan tuntipalkka ja siihen kerääntyy kaupat sekä bonukset =)

  Mul on täällä oma läppäri mukana nii noi ÄÄKKÖSET toimii oikein hyvin ;)

  VastaaPoista
 4. En tajuu, miten jotkut keksii kaikesta mitä oot kirjottanu, jotain valitettavaa. Varmaan aika köyhä elämä, kun pitää jonkun blogia lukea vaan sen takia, että pääsee valittamaan. Toivottavasti sulla Petri on kiva loma :)

  VastaaPoista
 5. Tullaan kaa käymään siellä kuun vaihteessa joskus ja tuodaan kamera.Tai ostetaankin siulle sieltä uusi.Ehkä se on helpompi niin.Mut kiva nähdä.Ikävä jo ehti tullakin aikoja sitten.T:äiti ja iskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostetaan täältä uus ni ei ainakaa mikään piuha jää kotiin ni saa saman tien kuvia =))

   Poista
 6. sitku saat kameran, ni tee videopostaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joku videopostaus ilman paitaa ;) uu seksikästä

   Poista
 7. Dissaat aina suomalaista junttikulttuuria, mut teet silti erittäin suomalaisjunttimaisia alkoholia ylistäviä postauksia :-----)

  Ja videopostaus esim. jostain rannalta ois kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja etkös Petri ole vielä alle 18-vuotias? Kanariallakin on alkoholin ostolle ja tarjoilulle ikäraja 18 vuotta, vaikka eivät taida siitä piitata. Kannattaa myös pitää mielessä, että alkoholi on erityisen haitallista kehittyville aivoille, ja ainakin teoriassa sinulla vielä aivot kehittyvät.

   Poista
  2. Itse en löydä mitään suomalaisjunttilaisia olut tai viina juttuja. Itse juon vain ihania drinkkejä, skumppaa sekä viinejä.

   Ikä on vain numero ja kerran vaan täällä eletään, joten elämä täytyy elää täysillä ja kaikki kokea.

   Poista
 8. Videopostaus ois kyllä hyvä idea:)

  VastaaPoista
 9. cirneklia kun itseään niin tärkeänä tuntuu pitävän niin mahtaakohan hän ollenkaan tullut huomanneeksi, että muiden kuin ääkkösiä käyttävien maiden näppäimistöissä Ä:n ja Ö:n pisteet saa aikaan ¨-näppäimellä. Ensin painetaan sitä ja sitten kirjainta joka siihen pisteiden alle halutaan. Tällä käytännöllisellä tekniikalla pystymme muodostamaan myös esimerkiksi saksan kielessä runsaaski käytettävän Ü-kirjaimen. Nerokasta, eikö. Ja vaatii niin hirveästi teknistä osaamista. ;)

  VastaaPoista
 10. Trololol Petri et kai sä vaan kommentoi omina vanhempinas tänne blogiis. :''DD Onpa sattunu just tulee toi kommentti muutamia minuutteja ennen ku vastasit siihen, tosin voihan olla puhdasta sattumaakin...

  VastaaPoista
 11. En ole... Jos minulla on kiireinen aikataulu enkä kerkeä soittelemaan, niin äiti ja iskä kattoo kuulumiseni täältä tai facebookista.

  VastaaPoista
 12. Kyllä joku oli yrittänyt kommentoida samaan tyyliin kuin vanhempani, mutta tunnistan heidän tekstinsä heti, joten ei mennyt läpi...

  VastaaPoista
 13. "Ikä on vain numero ja kerran vaan täällä eletään, joten elämä täytyy elää täysillä ja kaikki kokea."
  Sanotko sä noin myös "vain ihania drinkkejä, skumppaa sekä viinejä.
  " juoville odottaville äideille? Kahdeksanvuotiaalle lapselle? Esiteinille?

  VastaaPoista
 14. Jokainen tekee elämässään omat päätöksens =^_^=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sulla ei oo mitään sitä vastaan, että odottava äiti käyttää alkoholia?

   Poista
  2. No eihän se suositeltavaa ole, mutta minkäs minä voin jos joku juo alkoholia raskaana. Ei ole minua liikuttava asia. Jokainen tekee mitä haluaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?