Las Palmas ♥ part 2

Nyt on ohi ensimmäine työpäivä ja kyllä se päivä nopeesti vierähti. Eka työpäivä sujui tietysti asioita opiskellessa ja koulutuksessa. Tämän viikon olen joka päivä aamuvuorossa ja työt alkavat joka päivä 06:45 paikallista aikaa, eli 08:45 suomen aikaa.

Sain äsken vihdoin käytyä kaupassa, ettei joka päivä ravintolaan tarvitse mennä. En minä kuitenkaan mikään ihan miljonääri ole. Täällä on ruoka todella edullista. Suuri kassillinen ruokaa maksoi vain n.13e. Hedelmiä ja vihanneksia tosin käyn tänään erikseen kauppahallista ostamassa, koska siinä säästää monta euroa ja saa takuulla tuoreita tuotteita. Biletyskään täällä ei ole kallista. Esim sangria maksaa ainoastaa 1,60e / 1,5l. Viinit ovat 1,50 --> Heti kun saan rahaa hiukan enemmin käyn ostamassa web-kameran, jolla saan sitten netin kautta otettua kuvia ainakin huoneen näkymistä ja rantakahviloilla rannasta kuvia. Päivittelen blogia aina kun on aikaa. Nyt olen ainakin täysin väsynyt. Viime yön unet jäivät lyhyiksi unirytmin takia, mutta eiköhän se tästä normalisoidu piahkoin.

Las Palmasin teksteille tein ihan oman kategorian, että niitä olisi sitten helpompi lueskella. Sää täällä on todella aurinkoinen ja kuuma, toisin kuin säätiedoitus ilmoittaa.

Kommentit

 1. Luulis että niistä töistä just sitä eniten kerrottavaa olisi kun niitä sinne oot menny tekemään. JA sulla ei tosiaan tota rahaa paljoo taida olla jos 13e on jo kova hinta :ssssssssssss

  VastaaPoista
 2. Sanoin kylläkin edullista ja masoi VAIN 13e.
  Hedelmät ostan torilta, koska ovat siellä tuoreempia ja edullisempia kuin supermarketeissa =)

  VastaaPoista
 3. Minkä takia laittaa rahaa huonolaatuiseen web-kameraan, kun pienellä lisäsijoituksella saisi paremman pokkarin, jota voisit kantaa mukanasi ilman konetta ja saisit parempia kuvia?

  VastaaPoista
 4. Koska vanhemmat tuovat mukanaan digikameran....
  Ja tarvitsen muutenkin web cameraa, jotta pystyn puhumaan netin välityksellä videopuheluita =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?